Op zoek naar nieuwe kleding

Enterinblue

Houd jij van shoppen? Dan ben je zeker niet de enige. Iedereen houd er van om nieuwe dingen te bestellen, want je raakt snel uitgekeken op oude dingen. Zeker kleding heeft niet vaak een ontzettend lange levensduur. Het kan dan wel lang functioneel blijven, maar je kunt er snel uitgekeken op raken. Waar komt dat nou door? De modetrends hebben er een erg groot aandeel in. De trends veranderen met de jaren, en zelfs met de maanden. Kijk maar eens naar wat er in de jaren 80 in de mode was, en wat er nu ‘normaal’ is. Als je vandaag de dag met een hippiebroek en een losse blouse rondloopt, zul je eerder vreemd aangekeken worden dan dat mensen er fan van zijn. Dit heeft dus te maken met de trends die bepaald worden door modefabrikanten en de mensen die het dragen. Deze laatste groep wordt nog wel eens onderschat. Want wanneer heel Nederland rond gaat lopen met een kerst trui, zullen de fabrikanten niet achterblijven. Wanneer er heel veel mensen voor kiezen om een foute kersttrui heren te dragen, zien de organisaties die kleding produceren hier natuurlijk kansen in om veel geld te verdienen. Enkel de meest exclusieve merken zullen niet aanhaken op deze trend, omdat zij vaak een bepaald beeld van het merk willen schetsen. Zo is een designer als Louis Vuitton niet geïnteresseerd in het ontwikkelen van een kersttrui. Dit zal snel als ordinair gelabeld worden door critici, en leid op zijn beurt tot gezichtsverlies voor het bedrijf. Dit is vaak niet raadzaam, zeker niet voor een merk wat eens zo sterk op de markt stond. De modetrends beïnvloeden echter wel een groot deel van alle merken, zoals eerder gezegd: alleen de meest exclusieve merken zullen niet aanhaken. Dit zijn vaak echter maar een handvol merken, en de rest van de modewereld speelt hier dus wel op in.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/

Regenput: hoe werkt de regenwateropvang?

Enterinblue

Waterschaarste is al een probleem dat de hele planeet aangaat. Het verminderen van het verbruik is dan ook een van de duurzame alternatieven die we thuis kunnen toepassen om bij te dragen aan het milieu. Hiervoor zijn er een aantal praktijken die helpen om de kosten te verlagen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van regenwaterpomp in regenput.

 

Wat is een waterpomp regenwater?

Dit systeem, ook wel een regenwaterreservoir genoemd, bestaat uit een reservoir dat regenwater opvangt en opslaat. Het is een economisch duurzame en veilige apparatuur die wordt gebruikt voor het hergebruik van water voor huishoudelijk gebruik.

 

Het wordt beschouwd als een van de beste en meest effectieve opties voor het verminderen van het waterverbruik en kan worden geïnstalleerd in appartementen, condominiums en huizen. Hiermee is het mogelijk om tot 50% van de waarde van de waterrekening te besparen.

 

Hoe werkt het?

Normaal gesproken bevindt het regenwaterreservoir zich in het binnenste van de bodem en werkt als volgt: het regenwater gaat door de goten en wordt naar een filter geleid, die de takken, bladeren en ander afval dat in het reservoir terechtkomt, verwijdert. Er zit een waterrem in die voorkomt dat het water de inhoud ervan kan schudden. Wanneer het regenwaterreservoir vol is, wordt het overtollige water automatisch afgevoerd via een cifon die rechtstreeks op de regenwaterpomp in put van het systeem is aangesloten.

 

Om de inhoud van het inwendige van het reservoir op te vangen, wordt het water met behulp van een pomp en een aanzuigset naar het bovenste waterreservoir geleid, waar het door een ander filtersysteem gaat om het nog schoner te maken.

 

Bij opslag kan het water worden gebruikt voor het doorspoelen van toiletten, besproeien van de tuin, het wassen van vloeren of auto’s, naast andere secundaire toepassingen.

 

Een waarschuwing: Regenwater kan niet als drinkbaar worden beschouwd omdat het onder andere stofdeeltjes, roet, sulfaat, nitraat en andere onzuiverheden kan bevatten. Om deze reden is het niet geschikt voor menselijke consumptie, alleen voor huishoudelijk gebruik.

 

Eenvoudig, efficiënt, betrouwbaar en automatisch, dit systeem is een nieuwe manier om water en geld te besparen, maar ook om het hoofd te bieden aan de problemen die de verstedelijking met zich meebrengt, zoals het risico van watertekorten en de rantsoenering van het openbare net.

https://www.waterpomp.be/

de piekerpoli

Enterinblue

Wat is een piekerpoli?

Bovenstaande naam is vrij nieuw en nog niet bekend bij iedereen.

Het is begrijpelijk dat de naam van deze poli voor onbegrip kan zorgen, dit kan variëren van:’Je hebt ook overal poli’s voor tegenwoordig’ tot’Is dit een grap?’

Hieronder wordt uitgelegd dat een piekerpoli geen grap is en ook dat het hard nodig is en dat veel mensen er baat bij hebben.

 

De piekerpoli: psychologen in Amsterdam

In Amsterdam werkt een groep van psychologen samen die allemaal op hun eigen manier betrokken zijn bij de behandelingen van piekergedrag. Piekeren is zo oud als de mensheid. Veel mensen lossen hun belemmerende gedachten en leefstijl op door te praten met mensen om hen heen. Soms zijn er echter geen hulpvaardige mensen in iemands buurt of de mensen om iemand heen willen wel helpen , maar het probleem is te groot om ‘random’ opgelost te kunnen worden en heeft men hulp nodig van iemand die zich heeft gespecialiseerd in het helpen oplossen van problemen. Soms willen mensen ook niet over hun problemen praten met familieleden of vrienden omdat deze mensen te dicht bij hen staan. Iemand die iets verder weg staat, kan het probleem wellicht vanuit een andere hoek benaderen.

Van een burn-out tot een postnatale depressie en alles wat er tussen zit; er zijn nogal wat mensen die belemmerd worden in hun dagelijkse leven. De problemen zijn divers, daarom zijn er ook verschillende psychologen in de piekerpoli in Amsterdam. De ene psycholoog heeft een andere aanpak dan de andere psycholoog in Amsterdam. Daarom is het zo fijn dat er een groep psychologen samenwerkt op de piekerpoli en dat er zo altijd een psycholoog gevonden die bij iemand past.

 

Een goed idee: de piekerpoli:

Woont u in Amsterdam of daar in de buurt en wilt u hulp bij het oplossen van uw piekergedrag, ga dan naar de psychologen van de piekerpoli. Men gaat daar op een professionele manier met u aan de slag om u weer positief in het leven te laten staan.

https://piekerpoli.nl/

Werken met VDP, dat zit goed!

Enterinblue

Wilt u weten wat Orderpicking is? Orderpicking is het proces waarbij een magazijnmedewerker de artikelen beschreven op een pakbon uit het magazijn haalt en verzamelt. Hierna maakt deze medewerker, ook wel een orderpicker genoemd, de verzameling gereed voor verzending naar klanten of voor intern gebruik. Dit is een onderdeel van ons distributiediensten.

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie is gevestigd in België en Luxemburg. Daar handedelen we dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering vinden plaats in ons magazijn in Lembeek, België. De verdeling bij uw klanten gebeurt op de volgende werkdag. We werken met tijdsleveringen, dat geeft u goed overzicht. U kunt uw zendingen daarnaast ook volgen door gebruik te maken van de Tracking & Tracing toepassing, maar ook via POD op het internet. We hebben distributiewagens van diverse types tot onze beschikking met ladingcapaciteiten van 1 tot 30 ton, steeds uitgerust met laadklep. We bieden daarnaast optimale bereikbaarheid van de wagens, gsm en online boordcomputers. Dan duidt allemaal op efficiënte dienstverlening door ervaren en getrainde chauffeurs. We kunnen ook sterk beperkt schaderisico verzekeren dankzij onze ervaren chauffeurs.

Naast transportdiensten hebben wij ook bedrijfsruimte te huur. Wij hebben nog enkele ruimtes ter beschikking te Lembeek en Tubize. Onder andere een magazijnruimte en een Bureel. Het aanbod kan wijzigingen. Houd voor actuele informatie de site in de gaten. Bent u geïnteresseerd om een gedeelte te huren? Laat ons dan gerust iets weten op het nummer: 02/391.41.90

Werken voor en met VPD kan enkel onder strikte voorwaarden, met respect voor bepaalde normen en waarden. Kinderarbeid, illegale tewerkstelling en werken in slechte omstandigheden wordt intern systematisch geweerd. Ook corruptie en alle andere vormen van misbruik zijn voor VPD totaal onaanvaardbaar.

https://www.vpd.eu/

Wanneer je een luchtbuks wilt gaan kopen

Wilt u een luchtbuks gaan kopen? Kiest u dan voor eentje met hoge kwaliteit!

Voor veel mensen is het hebben van een luchtbuks een prachtige hobby. Zij zien dit echt als een trots en zullen hier ook wel eens wat mee schieten wanneer dit mogelijk is. Maar wanneer u ook graag aan deze hobby wilt deelnemen of wanneer u uw collectie wilt uitbreiden dan zult u wel een luchtbuks moeten kopen. Wanneer u een luchtbuks gaat kopen dan is het wel belangrijk om op een aantal zaken te letten zodat u weet dat u geen spijt zult krijgen van de aankoop. Ten eerste moet de luchtbuks van hoge kwaliteit zijn, op die manier krijgt u geen kwaaltjes met de luchtbuks. Daarnaast wilt u natuurlijk ook niet de hoofdprijs betalen voor de luchtbuks omdat het anders niet meer leuk is.

 

 Een luchtbuks die aan deze eisen voldoet

Als u nu een luchtbuks wilt kopen die aan deze eisen voldoet dan moet u even op Google kijken. U vindt daar vast recensies waar u veel aan zult hebben en ook kunt u meteen alle prijzen gaan vergelijken tussen de verschillende websites, op die manier kunt u een weloverwogen keuze gaan maken. 

https://www.staaloutdoor.nl/

Posséder une piscine privée

Enterinblue

C’est un rêve pour beaucoup de gens, jeunes ou vieux, celui de posséder une piscine dans son propre jardin. Ca donne une sensation de luxe et quand il fait beau, c’est toujours très agréable de pouvoir nager dans une piscine. Vous ne seriez pas obligé de partager la piscine avec d’autres personnes, car elle ne serait rien qu’à vous. Cela dit, avoir une piscine n’est pas seulement une chose amusante, il faut s’assurer que la qualité de l’eau reste bonne et cela peut représenter beaucoup de travail. Lorsque vous achetez une piscine, vous devez également acheter de nombreux accessoires. Nous avons quelques conseils pour vous aider dans votre choix.

L’une des nécessités de base d’une piscine est un ensemble de produits chimiques pour l’eau. L’eau doit être propre et sans danger pour que vous puissiez y nager en toute sécurité. Le produit chimique le plus important dont vous aurez besoin est le chlore. Il est également nécessaire de tester régulièrement l’eau pour que vous sachiez à quel moment vous devez ajouter des produits chimiques à l’eau. Sur Internet, vous pouvez acheter des bases complètes de produits chimiques.

L’eau ne devrait pas rester immobile pendant longtemps. Par conséquent, vous avez besoin d’une pompe vide cave, comme par exemple, une pompe à eau Tallas. Une pompe à eau pour piscine assure la circulation de l’eau, ce qui facilite la propagation des produits chimiques dans l’eau. La circulation est également nécessaire car elle pompe l’eau à travers le filtre. Il vous faudra donc acheter une pompe de relevage eau chargée et un filtre.

La dernière chose dont vous aurez vraiment besoin est une couverture qui protège la piscine de la saleté. Lorsque vous n’utilisez pas la piscine, il vous suffira tout simplement de la couvrir. Cela garantira que les feuilles des arbres et autres petites choses qui passent ne tombent pas dans la piscine.

D’autres éléments utiles mais qui ne sont pas nécessaires sont le chauffage, les produits de nettoyage et les escaliers afin de pouvoir sortir plus facilement de la piscine.

http://www.pompeaeau.fr

Je boekhouding bijwerken waar en wanneer je maar wilt

Heb jij een bedrijf waarvoor je veel onderweg bent en wil je tijdens je reis of op locatie je boekhouding bijwerken? Kies dan voor het nieuwe programma van Yoursminc, speciaal voor eenmanszaken en bedrijven met een KMO. Omdat het programma je online toegang verschaft werk jij straks je boekhouding overal waar je maar wilt bij. Deel je tijd efficiënter in met Yoursminc.

De boekhouding doen wanneer het jou uitkomt

Als ondernemer maak je veel uren. Thuis, maar ook onderweg. En het is vervelend om thuis te komen na een lange dag en dan nog een paar uur aan je administratie te besteden. Met een online boekhoudprogramma van Yoursminc deel je je tijd veel efficiënter in. Ga je bijvoorbeeld met de trein naar je opdrachten? Dan is de ideale tijd om je administratie even bij te werken. Of stel dat je op vakantie bent en je komt er dan achter dat je vergeten bent om die belangrijke factuur te versturen. Geen probleem. Even online inloggen en je verstuurt de nota rechtstreeks vanuit het Yoursminc programma.

Werk slimmer, niet harder

Tijd is geld, zeker voor een onderneming. Maar tijd is ook een beperkende factor. Als je al heel hard werkt wordt je niet bepaald productiever door nog meer te gaan werken. Werk in plaats daarvan slimmer en bespaar waardevolle tijd met het boekhoudprogramma van Yoursminc.

Peindre votre maison

Enterinblue

Si vous avez vécu dans la même maison pendant de nombreuses années, il est probable que vous souhaitiez changer d’air. C’est ennuyeux de garder sa maison décorée de la même façon pendant très longtemps, car il n’y a plus d’effet surprise et bien sûr, les goûts peuvent changer avec le temps. C’est pour cette raison que beaucoup de gens décident de transformer le design d’intérieur de leur maison un an sur deux. Un moyen simple de le faire est de peindre les murs de vos pièces d’une couleur différente de celle que vous aviez auparavant. Vous verrez, cela fera une grande différence et votre pièce aura une toute nouvelle allure. Si vous recherchez un ambiance plus calme, choisissez des couleurs comme: blanc, gris ou pastel. Au contraire, si vous voulez plus de vivacité dans la pièce, choisissez des couleurs vives et n’ayez pas peur de combiner les couleurs. Vous n’êtes pas obligés de choisir une seule couleur pour une pièce, vous pouvez jouer avec différentes combinaisons de couleurs.

Peindre une pièce c’est super, tout le monde est capable de le faire, ce n’est vraiment pas si difficile. Pour la plupart des petits travaux de peinture, une brosse de peinture régulière fera l’affaire. La seule chose que vous devez faire est d’acheter de la peinture, et des pinceaux et vous pourrez ensuite peindre un mur. Nous vous recommandons également d’utiliser du ruban adhésif de masquage, qui vous aidera à peindre en ligne droite. Un chiffon sur le sol peut également vous empêcher de tâcher le sol avec de la peinture airless. Mais si vous voulez peindre le mieux possible, il existe des outils qui peuvent vous aider à le rendre parfait. Ils sont particulièrement utiles quand il y a plusieurs murs. Les meilleurs outils sont les pistolet peinture. Cela rendra la peinture des murs beaucoup plus facile et plus rapide à faire. Un pulvérisateur de peinture sans air est recommandé, il évite les pulvérisations excessives, car vous pourrez contrôler le débit du spray.

http://pistoletpeinture.fr

hoe steel ik de show bij Kerst?

Enterinblue

Hoe maak je jouw kerstoutfit compleet? Allereerst moet je een foute kersttrui kopen. Dit is misschien wel de belangrijkste stap aangezien de kersttrui wel het grootste en meest zichtbare kerstartikel is wat je aan kan doen. Hierbij moeten ze zo kleurrijk mogelijk zijn en extreem opvallend zijn. Naast de foute kersttrui zijn er nog heel wat accessoires die jouw kerstoutfit helemaal geweldig maken. Zo zijn hier wat tips zodat jij helemaal het mannetje bent tijdens de kerstdagen. Om goed warm te blijven tijdens de koude kerstdagen is misschien alleen een trui niet warm genoeg om de kerst te overleven. Natuurlijk zijn er van die enorm dikke kerstsokken. Deze zijn ook in alle kleuren, maten en hebben vaak veel vormpjes erop. Hierbij kan je dus indruk maken op je kersttrui en op je kerstsokken.

Maar dan zijn we er nog niet. Want zo kan je ook geniale hoofddeksels opzetten. Verander zelf in een hert met een mooi gewei op je hoofd of doe een leuke mini kerstboom op je hoofd. Verder kan je het ook classic houden door een mooie kerstmuts op te doen. Verder hangt het nog af van de accessoires. Hierbij kan je een mooie stropdas aandoen met mini sneeuwpoppen erop. Of een strik die vol met kerstbomen is. Je kan het zo gek niet bedenken maar ze bestaan. Ook kan je als je een pak of overhemd aandoet een paar mooie kerst manchetknopen aandoen. Ook kunnen de vrouwen bijvoorbeeld oorbellen indoen in het thema van de kerst, denk hierbij aan een leuke kerstman die aan je oor hangt of een rendier. Als laatste tip kan ik meegeven dat iets met lampjes te doen. Hierbij kan je voor goedkoop wat kleurrijke lampjes aanschaffen en die bijvoorbeeld om je heen hangen. Maak het zo gek als je kan en steel de show.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/

Loopbaanbegeleiding

Enterinblue

Het is belangrijk dat jij weet hoe jij presteert in de ogen van de werkgever. Het is niet eenvoudig om goede prestaties neer te zetten. Het kan ook zijn dat jij juist niet goed functioneert dan hebben wij toch een aantal tips voor je. De eerste tip die ik je mee geef is het feit dat je gebruik kunt maken van loopbaanbegeleiding. Dit is een optie voor mensen die het toch lastig vinden om zelf de weg naar goede prestaties weten te vinden. Er kunnen meerdere obstakels zijn die ervoor zorgen dat jij niet optimaal kunt presteren. We doen er wel alles aan om het mogelijk te maken dat jij ons vertelt wat er nou precies speelt. Het kan bijvoorbeeld liggen aan het feit dat je eigenlijk niet gekwalificeerd genoeg bent om het werk optimaal uit te voeren.

We werken er daarom ook aan om samen met jou tot de bodem van het huidige probleem te komen zodat jij wat sterker in je schoenen staat. Een obstakel betekent niet dat jij deze niet zou kunnen overwinnen. We werken vaak aan oplossingen om dit probleem te verhelpen. Je bent niet de enige die dit soort zaken niet weet aan te pakken. Dit is dus ook de reden dat loopbaanbegeleiding in het leven is geroepen. Het zorgt ervoor dat jij samen met iemand werkt aan de problemen die jou verhinderen het maximale te behalen. Het kan een lastige tijd worden maar we weten zeker dat jij er weer snel boven op komt. Obstakels zijn er natuurlijk om overheen te komen. Met onze hulp is het zeker dat dit gaat lukken. Je moet wel zelf de inzet tonen om dit te bereiken. Zonder jou wordt het voor ons ook lastig om dit te bereiken. We vertrouwen erop dat jij er klaar voor bent.

http://carrierepoort.nl