De zomervakantie

Was het maar alvast zover, de tijd dat we weer heerlijk van het mooie weer en de vakantie kunnen genieten. Voorlopig is het nog voorjaar en lijkt het mooie weer nog zover weg. Maar voor u het weet is het voorjaar daar en kan het genieten van het zonnetje weer voorzichtig gaan beginnen. Dit is nu wel de tijd om uw vakantieplannen alvast om te zetten in daden. De keuze is nu nog groot en u kunt nu ook profiteren van vroeg boek kortingen. De wintersport is voor veel mensen dit jaar niet doorgegaan door de nog steeds heersende pandemie. De zomervakantie zal voor velen een verademing worden om er eindelijk weer even tussenuit te kunnen. De verwachting is dat we weer massaal op vakantie zullen gaan, zowel in eigen land maar ook weer naar de zon zekere bestemmingen. Op tijd uw reis of vliegtickets boeken is dus aan te raden.

Genieten van de zomerwarmte

Zon, zee en strand zijn voor veel mensen het hoofdbestanddeel van hun zomervakantie. Natuurlijk kun je hiervoor ook in België terecht maar de zon is dan vaak helaas de onzekere factor. Je kan dan ook het beste het vliegtuig instappen naar een zon zekere bestemming om onbezorgd te kunnen genieten. Maar vindt u vliegen maar niets dan is een vakantie in eigen land natuurlijk ook een prima optie. Bij ons aan de kust in bijvoorbeeld Oostende of Knokke is ook volop vakantievermaak te beleven. Op warme zomerdagen liggen de stranden ook hier vol en is het genieten. Op deze warme dagen is het wel van belang goed op uw huisdier te letten. Veel mensen nemen hun hond mee naar het strand maar niet iedere hond kan goed tegen zon en warmte. Uw hond verkoelen is dan een voorwaarde. Dat kan natuurlijk door regelmatig de zee in te gaan. Maar beter is het om uw hond een aqua cool keeper jacket aan te doen. Hiermee zal uw hond zeker niet oververhit raken.

Activiteiten tijdens de zomer

Tijdens de zomermaanden zullen we ons weer voornamelijk in de buitenlucht begeven. Ook in de badplaatsen is er dan weer volop vertier. Zowel op het water als op het strand vinden er dan weer regelmatig activiteiten plaats. Ook wordt er dan op de kilometerslange fietspaden langs de kust weer volop gefietst. Heerlijk fietsen en tussendoor op een terras even bijkomen in het zonnetje onder het genot van een verkoelend drankje, wie is daar niet aan toe?

Nooit meer voetklachten door wandelschoenopmaat.nl

Enterinblue

Maak een afspraak met wandelschoenopmaat.nl om voetklachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen. Nooit meer blaren, pijnlijke enkels, compressiepijn in de voet of dove en tintelende tenen, dat wil iedereen! Met een afspraak bij wandelschoenopmaat.nl word je geholpen bij het uitzoeken van schoenen die echt bij jouw voeten passen, zodat jij weer lekker aan de wandel kunt.

Een afspraak maken bij wandelschoenopmaat.nl

Een afspraak maken bij wandelschoenopmaat.nl gaat gemakkelijk. Op onze website zie je gemakkelijk en snel wanneer er een plek vrij is om schoenen te laten aanpassen. Je reserveert een plekje en komt langs in onze winkel. De afspraak met een productspecialist is gratis. De productspecialisten werken samen met een sportpodoloog. Wanneer je pijnklachten hebt bij het wandelen of regelmatig blessures hebt, kun je ook een specifieke afspraak met de sportpodoloog maken. Die kan je nog verder adviseren over het verminderen van je voetklachten.

Schoenen aanpassen

Een wandelschoen op maat begint bij een afspraak waarbij jouw voeten en klachten worden geanalyseerd. Daarbij wordt een voetmeting gedaan en een voetanalyse. Ook je onderbeen en knieën worden geanalyseerd, om tot een nog beter resultaat te kunnen komen. Daarnaast wordt er ook een 3D scan gemaakt waarbij de volume waarde van je voet en onderbeen wordt opgemeten. Aan de hand van al deze gegevens wordt er een plan gemaakt waaraan de schoen sowieso moet voldoen. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar wat voor zool er nodig is en of deze op maat moet worden gemaakt. Vaak voldoen de standaardzolen namelijk niet en dus kunnen er zooltjes op maat worden gemaakt. Uiteindelijk zijn de schoenen af en kun je deze komen passen. Tijdens deze eerste passessie kan de schoen nog verder worden aangepast door deze te verwarmen. Door de schoen te verwarmen kan de vorm van de schoen nog worden aangepast, waardoor de schoen precies om je voet komt te zitten.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie over alle mogelijkheden en welke schoenen passen bij welke voeten? Kijk dan ook eens op de website. Hier staan veel handige artikelen en links, maar je kunt hier ook direct een afspraak inplannen.

Genieten van de natuur kan zo mooi zijn

Lekker buiten zijn is gezond. Zeker in de winter wanneer veel mensen het toch vaak te koud vinden om naar buiten te gaan. Dit zorgt er namelijk voor dat de weerstand afneemt. Ga dus toch naar buiten. De temperatuur mag eigenlijk echt geen excuus zijn. Zo is er buiten genoeg te doen. Want wanneer je buiten bent zie je wat anderen doen en dan denk je misschien ‘goh nou, dat is ook wel eens leuk om te proberen’. Dit zorgt ervoor dat je jezelf verrijkt en nieuwe dingen ontdekt.

Doe eens wat anders

Zo kun je er bijvoorbeeld voor kiezen om eens lekker te gaan wandelen. Wanneer je dit een beetje hebt gehad kun je misschien een kijken naar stukjes hardlopen. Het fijne is namelijk dat je je gewoon kunt kleden op de kou. In de winter zet je gewoon een muts op en doe je een paar handschoenen aan. Vervolgens misschien nog een dikke trui en hup naar buiten lekker gaan hardlopen. Het mooie is dat als je vaak naar buiten gaat dat je de natuur ziet veranderen. Dit is iets wat veel mensen toch wel erg mooi vinden.

Fietsen

Houd je erg van fietsen, dan is dit natuurlijk ook een uitgelezen mogelijkheid om lekker naar buiten te gaan op fiets. Tijdens het fietsen leg je grotere afstanden af waardoor je dus meer van de omgeving kunt zien. Zo is het eens verstandig om naar plekken te gaan waar je nog niet echt bekend bent. Zo verbreed je namelijk je horizon en kom je weer nieuwe andere leuke dingen tegen. Dit is natuurlijk nooit verkeerd.

De mountainbike

Een andere stap die je kunt zetten is bijvoorbeeld om over te stappen van alleen fietsen op een gewone fiets naar fietsen op een mountainbike. Vervolgens kun je dan namelijk lekker door de bossen knallen en tussen de bomen door vliegen. Zo kun je weer genieten van stukken natuur en jezelf uitdagen. Mocht je het nu niet meer lukken om die energie op te brengen om op de mountainbike door het bos te fietsen, dan kan een elektrische mountainbike een optie zijn. Door de elektromotor die in het frame van de mountainbike is verwerkt word je geholpen om die zware bergen en heuvels toch te beklimmen. Dit zorgt ervoor dat je toch mee kunt gaan met die groep vrienden of kennissen waar je altijd mee gaat fietsen.

Kosten zijn een probleem

Toch kan het moeilijk zijn om deze stap te zetten naar een elektrische mountainbike. Dit kan komen doordat de prijskaartjes van de mountainbike erg hoog zijn. Zo kost een goede elektrische mountainbike toch al gauw minstens 2000 tot 5000 euro. Dit geld heeft niet iedereen direct paraat. Om eens te kijken wat de mogelijkheden zijn kun je kiezen voor het berekenen van een krediet lening. Door te kiezen voor het berekenen van een krediet lening weet je namelijk precies waar je aan toe bent. Als het allemaal op zijn plaats valt kun je dan genieten van die mooie kilometers door het bos.

LET OP, GELD LENEN KOST OOK GELD.

https://www.mozzeno.com/nl/persoonlijke-lening/simulatie/bereken-online-uw-lening-op-afbetaling/

Op zoek naar nieuwe kleding

Enterinblue

Houd jij van shoppen? Dan ben je zeker niet de enige. Iedereen houd er van om nieuwe dingen te bestellen, want je raakt snel uitgekeken op oude dingen. Zeker kleding heeft niet vaak een ontzettend lange levensduur. Het kan dan wel lang functioneel blijven, maar je kunt er snel uitgekeken op raken. Waar komt dat nou door? De modetrends hebben er een erg groot aandeel in. De trends veranderen met de jaren, en zelfs met de maanden. Kijk maar eens naar wat er in de jaren 80 in de mode was, en wat er nu ‘normaal’ is. Als je vandaag de dag met een hippiebroek en een losse blouse rondloopt, zul je eerder vreemd aangekeken worden dan dat mensen er fan van zijn. Dit heeft dus te maken met de trends die bepaald worden door modefabrikanten en de mensen die het dragen. Deze laatste groep wordt nog wel eens onderschat. Want wanneer heel Nederland rond gaat lopen met een kerst trui, zullen de fabrikanten niet achterblijven. Wanneer er heel veel mensen voor kiezen om een foute kersttrui heren te dragen, zien de organisaties die kleding produceren hier natuurlijk kansen in om veel geld te verdienen. Enkel de meest exclusieve merken zullen niet aanhaken op deze trend, omdat zij vaak een bepaald beeld van het merk willen schetsen. Zo is een designer als Louis Vuitton niet geïnteresseerd in het ontwikkelen van een kersttrui. Dit zal snel als ordinair gelabeld worden door critici, en leid op zijn beurt tot gezichtsverlies voor het bedrijf. Dit is vaak niet raadzaam, zeker niet voor een merk wat eens zo sterk op de markt stond. De modetrends beïnvloeden echter wel een groot deel van alle merken, zoals eerder gezegd: alleen de meest exclusieve merken zullen niet aanhaken. Dit zijn vaak echter maar een handvol merken, en de rest van de modewereld speelt hier dus wel op in.

https://www.uglyxmas.be/be_nl/

Regenput: hoe werkt de regenwateropvang?

Enterinblue

Waterschaarste is al een probleem dat de hele planeet aangaat. Het verminderen van het verbruik is dan ook een van de duurzame alternatieven die we thuis kunnen toepassen om bij te dragen aan het milieu. Hiervoor zijn er een aantal praktijken die helpen om de kosten te verlagen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van regenwaterpomp in regenput.

 

Wat is een waterpomp regenwater?

Dit systeem, ook wel een regenwaterreservoir genoemd, bestaat uit een reservoir dat regenwater opvangt en opslaat. Het is een economisch duurzame en veilige apparatuur die wordt gebruikt voor het hergebruik van water voor huishoudelijk gebruik.

 

Het wordt beschouwd als een van de beste en meest effectieve opties voor het verminderen van het waterverbruik en kan worden geïnstalleerd in appartementen, condominiums en huizen. Hiermee is het mogelijk om tot 50% van de waarde van de waterrekening te besparen.

 

Hoe werkt het?

Normaal gesproken bevindt het regenwaterreservoir zich in het binnenste van de bodem en werkt als volgt: het regenwater gaat door de goten en wordt naar een filter geleid, die de takken, bladeren en ander afval dat in het reservoir terechtkomt, verwijdert. Er zit een waterrem in die voorkomt dat het water de inhoud ervan kan schudden. Wanneer het regenwaterreservoir vol is, wordt het overtollige water automatisch afgevoerd via een cifon die rechtstreeks op de regenwaterpomp in put van het systeem is aangesloten.

 

Om de inhoud van het inwendige van het reservoir op te vangen, wordt het water met behulp van een pomp en een aanzuigset naar het bovenste waterreservoir geleid, waar het door een ander filtersysteem gaat om het nog schoner te maken.

 

Bij opslag kan het water worden gebruikt voor het doorspoelen van toiletten, besproeien van de tuin, het wassen van vloeren of auto’s, naast andere secundaire toepassingen.

 

Een waarschuwing: Regenwater kan niet als drinkbaar worden beschouwd omdat het onder andere stofdeeltjes, roet, sulfaat, nitraat en andere onzuiverheden kan bevatten. Om deze reden is het niet geschikt voor menselijke consumptie, alleen voor huishoudelijk gebruik.

 

Eenvoudig, efficiënt, betrouwbaar en automatisch, dit systeem is een nieuwe manier om water en geld te besparen, maar ook om het hoofd te bieden aan de problemen die de verstedelijking met zich meebrengt, zoals het risico van watertekorten en de rantsoenering van het openbare net.

https://www.waterpomp.be/

de piekerpoli

Enterinblue

Wat is een piekerpoli?

Bovenstaande naam is vrij nieuw en nog niet bekend bij iedereen.

Het is begrijpelijk dat de naam van deze poli voor onbegrip kan zorgen, dit kan variëren van:’Je hebt ook overal poli’s voor tegenwoordig’ tot’Is dit een grap?’

Hieronder wordt uitgelegd dat een piekerpoli geen grap is en ook dat het hard nodig is en dat veel mensen er baat bij hebben.

 

De piekerpoli: psychologen in Amsterdam

In Amsterdam werkt een groep van psychologen samen die allemaal op hun eigen manier betrokken zijn bij de behandelingen van piekergedrag. Piekeren is zo oud als de mensheid. Veel mensen lossen hun belemmerende gedachten en leefstijl op door te praten met mensen om hen heen. Soms zijn er echter geen hulpvaardige mensen in iemands buurt of de mensen om iemand heen willen wel helpen , maar het probleem is te groot om ‘random’ opgelost te kunnen worden en heeft men hulp nodig van iemand die zich heeft gespecialiseerd in het helpen oplossen van problemen. Soms willen mensen ook niet over hun problemen praten met familieleden of vrienden omdat deze mensen te dicht bij hen staan. Iemand die iets verder weg staat, kan het probleem wellicht vanuit een andere hoek benaderen.

Van een burn-out tot een postnatale depressie en alles wat er tussen zit; er zijn nogal wat mensen die belemmerd worden in hun dagelijkse leven. De problemen zijn divers, daarom zijn er ook verschillende psychologen in de piekerpoli in Amsterdam. De ene psycholoog heeft een andere aanpak dan de andere psycholoog in Amsterdam. Daarom is het zo fijn dat er een groep psychologen samenwerkt op de piekerpoli en dat er zo altijd een psycholoog gevonden die bij iemand past.

 

Een goed idee: de piekerpoli:

Woont u in Amsterdam of daar in de buurt en wilt u hulp bij het oplossen van uw piekergedrag, ga dan naar de psychologen van de piekerpoli. Men gaat daar op een professionele manier met u aan de slag om u weer positief in het leven te laten staan.

https://piekerpoli.nl/

Werken met VDP, dat zit goed!

Enterinblue

Wilt u weten wat Orderpicking is? Orderpicking is het proces waarbij een magazijnmedewerker de artikelen beschreven op een pakbon uit het magazijn haalt en verzamelt. Hierna maakt deze medewerker, ook wel een orderpicker genoemd, de verzameling gereed voor verzending naar klanten of voor intern gebruik. Dit is een onderdeel van ons distributiediensten.

Transport VPD verzorgt uw dagelijkse afhalingen en leveringen over heel België en Luxemburg dankzij een efficiënte 24-uur service. Onze chauffeurs vertegenwoordigen uw bedrijf. VPD maakt er een punt van dat ze voorkomend, behulpzaam en correct zijn. Onze binnenlandse distributie is gevestigd in België en Luxemburg. Daar handedelen we dagelijkse of geplande afhalingen van uw zendingen. De sortering vinden plaats in ons magazijn in Lembeek, België. De verdeling bij uw klanten gebeurt op de volgende werkdag. We werken met tijdsleveringen, dat geeft u goed overzicht. U kunt uw zendingen daarnaast ook volgen door gebruik te maken van de Tracking & Tracing toepassing, maar ook via POD op het internet. We hebben distributiewagens van diverse types tot onze beschikking met ladingcapaciteiten van 1 tot 30 ton, steeds uitgerust met laadklep. We bieden daarnaast optimale bereikbaarheid van de wagens, gsm en online boordcomputers. Dan duidt allemaal op efficiënte dienstverlening door ervaren en getrainde chauffeurs. We kunnen ook sterk beperkt schaderisico verzekeren dankzij onze ervaren chauffeurs.

Naast transportdiensten hebben wij ook bedrijfsruimte te huur. Wij hebben nog enkele ruimtes ter beschikking te Lembeek en Tubize. Onder andere een magazijnruimte en een Bureel. Het aanbod kan wijzigingen. Houd voor actuele informatie de site in de gaten. Bent u geïnteresseerd om een gedeelte te huren? Laat ons dan gerust iets weten op het nummer: 02/391.41.90

Werken voor en met VPD kan enkel onder strikte voorwaarden, met respect voor bepaalde normen en waarden. Kinderarbeid, illegale tewerkstelling en werken in slechte omstandigheden wordt intern systematisch geweerd. Ook corruptie en alle andere vormen van misbruik zijn voor VPD totaal onaanvaardbaar.

https://www.vpd.eu/

Wanneer je een luchtbuks wilt gaan kopen

Wilt u een luchtbuks gaan kopen? Kiest u dan voor eentje met hoge kwaliteit!

Voor veel mensen is het hebben van een luchtbuks een prachtige hobby. Zij zien dit echt als een trots en zullen hier ook wel eens wat mee schieten wanneer dit mogelijk is. Maar wanneer u ook graag aan deze hobby wilt deelnemen of wanneer u uw collectie wilt uitbreiden dan zult u wel een luchtbuks moeten kopen. Wanneer u een luchtbuks gaat kopen dan is het wel belangrijk om op een aantal zaken te letten zodat u weet dat u geen spijt zult krijgen van de aankoop. Ten eerste moet de luchtbuks van hoge kwaliteit zijn, op die manier krijgt u geen kwaaltjes met de luchtbuks. Daarnaast wilt u natuurlijk ook niet de hoofdprijs betalen voor de luchtbuks omdat het anders niet meer leuk is.

 

 Een luchtbuks die aan deze eisen voldoet

Als u nu een luchtbuks wilt kopen die aan deze eisen voldoet dan moet u even op Google kijken. U vindt daar vast recensies waar u veel aan zult hebben en ook kunt u meteen alle prijzen gaan vergelijken tussen de verschillende websites, op die manier kunt u een weloverwogen keuze gaan maken. 

https://www.staaloutdoor.nl/

Posséder une piscine privée

Enterinblue

C’est un rêve pour beaucoup de gens, jeunes ou vieux, celui de posséder une piscine dans son propre jardin. Ca donne une sensation de luxe et quand il fait beau, c’est toujours très agréable de pouvoir nager dans une piscine. Vous ne seriez pas obligé de partager la piscine avec d’autres personnes, car elle ne serait rien qu’à vous. Cela dit, avoir une piscine n’est pas seulement une chose amusante, il faut s’assurer que la qualité de l’eau reste bonne et cela peut représenter beaucoup de travail. Lorsque vous achetez une piscine, vous devez également acheter de nombreux accessoires. Nous avons quelques conseils pour vous aider dans votre choix.

L’une des nécessités de base d’une piscine est un ensemble de produits chimiques pour l’eau. L’eau doit être propre et sans danger pour que vous puissiez y nager en toute sécurité. Le produit chimique le plus important dont vous aurez besoin est le chlore. Il est également nécessaire de tester régulièrement l’eau pour que vous sachiez à quel moment vous devez ajouter des produits chimiques à l’eau. Sur Internet, vous pouvez acheter des bases complètes de produits chimiques.

L’eau ne devrait pas rester immobile pendant longtemps. Par conséquent, vous avez besoin d’une pompe vide cave, comme par exemple, une pompe à eau Tallas. Une pompe à eau pour piscine assure la circulation de l’eau, ce qui facilite la propagation des produits chimiques dans l’eau. La circulation est également nécessaire car elle pompe l’eau à travers le filtre. Il vous faudra donc acheter une pompe de relevage eau chargée et un filtre.

La dernière chose dont vous aurez vraiment besoin est une couverture qui protège la piscine de la saleté. Lorsque vous n’utilisez pas la piscine, il vous suffira tout simplement de la couvrir. Cela garantira que les feuilles des arbres et autres petites choses qui passent ne tombent pas dans la piscine.

D’autres éléments utiles mais qui ne sont pas nécessaires sont le chauffage, les produits de nettoyage et les escaliers afin de pouvoir sortir plus facilement de la piscine.

http://www.pompeaeau.fr

Je boekhouding bijwerken waar en wanneer je maar wilt

Heb jij een bedrijf waarvoor je veel onderweg bent en wil je tijdens je reis of op locatie je boekhouding bijwerken? Kies dan voor het nieuwe programma van Yoursminc, speciaal voor eenmanszaken en bedrijven met een KMO. Omdat het programma je online toegang verschaft werk jij straks je boekhouding overal waar je maar wilt bij. Deel je tijd efficiënter in met Yoursminc.

De boekhouding doen wanneer het jou uitkomt

Als ondernemer maak je veel uren. Thuis, maar ook onderweg. En het is vervelend om thuis te komen na een lange dag en dan nog een paar uur aan je administratie te besteden. Met een online boekhoudprogramma van Yoursminc deel je je tijd veel efficiënter in. Ga je bijvoorbeeld met de trein naar je opdrachten? Dan is de ideale tijd om je administratie even bij te werken. Of stel dat je op vakantie bent en je komt er dan achter dat je vergeten bent om die belangrijke factuur te versturen. Geen probleem. Even online inloggen en je verstuurt de nota rechtstreeks vanuit het Yoursminc programma.

Werk slimmer, niet harder

Tijd is geld, zeker voor een onderneming. Maar tijd is ook een beperkende factor. Als je al heel hard werkt wordt je niet bepaald productiever door nog meer te gaan werken. Werk in plaats daarvan slimmer en bespaar waardevolle tijd met het boekhoudprogramma van Yoursminc.