Enter in Blue
Image default
Bedrijven

Taalcursus voor elk bedrijf

Als u voor uzelf of collega’s op zoek bent naar een zakelijke taaltraining op technisch vlak, dan wilt u graag dat de cursus zich alleen richt op deze specifieke branche. U heeft het al druk genoeg en wilt geen tijd kwijt zijn aan het leren van iets dat u in de praktijk niet gebruikt. Bij The Square Mile begrijpen we dit als geen ander en daarom kunt u bij ons een zakelijke taaltraining volgen die zich richt op uw branche en op maat wordt gemaakt.

Kies uw taaltraining 

Bij The Square Mile heeft u de keuze uit verschillende talen en iedere taalcursus kan gevolgd worden op diverse niveaus. Heeft u een cursus zakelijk Duits nodig of een cursus technisch Italiaans? Bij ons taleninstituut is veel mogelijk en wij horen dan ook graag uw wensen. Met alle cursisten wordt eerst een intakegesprek gehouden, zodat uw trainer de taalcursus voor u kan samenstellen die u nodig heeft. 

Onze trainers

Trainers bij The Square Mile zijn native speakers met ervaring op verschillende gebieden in de zakenwereld. Tijdens de trainingen bieden zij u verschillende leermiddelen en –methoden aan. Daarnaast geven zij u de individuele begeleiding die u nodig heeft, of u nu uw taaltraining alleen of in een groep volgt. Een cursusgroep is nooit groter dan zes personen, zodat u de kans heeft om effectief te leren en alles eruit te halen.

Talloze mogelijkheden

Bent u vaak weg, maar wilt u wel graag een taalcursus volgen? Dan kan het uitkomst bieden voor u om een cursus op afstand te volgen. Daarnaast hebben wij een soepel annuleringsbeleid, waardoor het geen probleem is als u kort van tevoren een afspraak af moet zeggen. Kijk voor alle mogelijkheden bij The Square Mile eens op onze website. Bent u benieuwd hoe een taalcursus Frans er ongeveer uit ziet? Ook dit kunt u hier vinden!

http://www.thesquaremile.nl/