Enter in Blue
Image default
Financieel

Welk incassobureau Renkum inschakelen

Afgelopen maand ben ik gaan zoeken naar een incassobureau om Renkum die mij kan helpen tegen een aantal debiteurs waar ik last van heb. Er zijn namelijk een aantal klanten die hun maandelijkse rekeningen niet betalen. We hebben hen al meerdere betalingsherinneringen opgestuurd maar daar is geen reactie op gekomen.  We hebben daarom verder gezocht naar oplossingen en in die tussentijd zijn we ze meerder malen gaan mailen en geprobeerd te bellen. Helaas allemaal zonder succes. Ik was ten einde raad en dus heb ik het besluit genomen om een incassobureau inschakelen. Lees in deze blog welke incassobureau ik ben gaan inschakelen en waarom ik hen en niet een ander bureau heb ingeschakeld.

Zoeken op: ‘Incassobureau Renkum inschakelen’

Ik ben dus opzoek gegaan naar incassobureau Renkum inschakelen, via Google. En in mijn directe omgeving waren veel bureaus te vinden. Ik ben die websites gaan bekijken en heb ze met elkaar vergeleken. Dit heb ik gedaan op onder andere gedaan op het gebied van ervaring en service. Ik heb ze met elkaar vergeleken en de beste daaruit kwam Van Loon Incasso Advocaten. Dit is een incassobureau die te vinden is als je zoekt op incassobureau inschakelen. Ik heb hen benaderd, mede ook omdat de werkwijze mij erg aansprak en omdat het mij als klant van hun niks kost. De incassokosten worden namelijk verhaalt op mijn debiteur. Het is immers zijn schuld dat ik een incassobureau moet inschakelen, niet mijn fout! Ik heb hen benaderd en ik kon snel even langs komen. Daar heb ik mijn verhaal gedaan en de reden gegeven waarom ik een incassobureau inschakelen ga doen. Hij begreep mij en nog die middag hebben we een stappenplan gemaakt.

Inmiddels zijn we enkele weken verder en kan ik zeggen dat dankzij Van Loon Incasso Advocaten het geld op mijn rekening staat! Zoek jij ook een incassobureau in regio Renkum zonder kosten? Dan is Van Loon Incasso Advocaten ook de oplossing voor jou!