Enter in Blue
Image default
Bedrijven

de piekerpoli

Wat is een piekerpoli?

Bovenstaande naam is vrij nieuw en nog niet bekend bij iedereen.

Het is begrijpelijk dat de naam van deze poli voor onbegrip kan zorgen, dit kan variëren van:’Je hebt ook overal poli’s voor tegenwoordig’ tot’Is dit een grap?’

Hieronder wordt uitgelegd dat een piekerpoli geen grap is en ook dat het hard nodig is en dat veel mensen er baat bij hebben.

 

De piekerpoli: psychologen in Amsterdam

In Amsterdam werkt een groep van psychologen samen die allemaal op hun eigen manier betrokken zijn bij de behandelingen van piekergedrag. Piekeren is zo oud als de mensheid. Veel mensen lossen hun belemmerende gedachten en leefstijl op door te praten met mensen om hen heen. Soms zijn er echter geen hulpvaardige mensen in iemands buurt of de mensen om iemand heen willen wel helpen , maar het probleem is te groot om ‘random’ opgelost te kunnen worden en heeft men hulp nodig van iemand die zich heeft gespecialiseerd in het helpen oplossen van problemen. Soms willen mensen ook niet over hun problemen praten met familieleden of vrienden omdat deze mensen te dicht bij hen staan. Iemand die iets verder weg staat, kan het probleem wellicht vanuit een andere hoek benaderen.

Van een burn-out tot een postnatale depressie en alles wat er tussen zit; er zijn nogal wat mensen die belemmerd worden in hun dagelijkse leven. De problemen zijn divers, daarom zijn er ook verschillende psychologen in de piekerpoli in Amsterdam. De ene psycholoog heeft een andere aanpak dan de andere psycholoog in Amsterdam. Daarom is het zo fijn dat er een groep psychologen samenwerkt op de piekerpoli en dat er zo altijd een psycholoog gevonden die bij iemand past.

 

Een goed idee: de piekerpoli:

Woont u in Amsterdam of daar in de buurt en wilt u hulp bij het oplossen van uw piekergedrag, ga dan naar de psychologen van de piekerpoli. Men gaat daar op een professionele manier met u aan de slag om u weer positief in het leven te laten staan.

https://piekerpoli.nl/