Enter in Blue
Image default
Bedrijven

Webhosting vergelijken tips

 

Webhosting vergelijken tips

 

Opzoek naar vergelijking tips op gebied van webhosting? Dan help ik je graag een handje verder. Ik heb nu 7 jaar ervaring en heb al bij verschillende bekende webhosting providers gehost. In het begin heb ik vaak gekozen voor slechte deals waarvoor ik veel te veel betaalde. Na wat research en meer kennis weet ik eindelijk waar ik zoal op moet letten. Deze kennis deel ik graag met jullie.

 

Webhosting vergelijken is denk ik het belangrijkste onderdeel in je zoektocht naar goede hosting. Het is namelijk zo dat pakketten veranderen en dat diensten uitbreiden. Wanneer je voor het eerst hosting wilt afnemen, leg dan minstens 5 verschillende aanbieders naast elkaar. Welk pakket is het voordeligst? Buiten de webhosting kosten is het verstandig om ook op de volgende punten te letten.

  • Is de klantenservice goed bereikbaar? Test dit door een vraag te versturen via de live chat, contactformulier of social media. Word je snel geholpen? Dan is dit een heel goed teken, zo niet dan zou ik echt even verder kijken.

  • Zijn de contracten flexibel, kun je makkelijk up- en downgraden? Handig wanneer je bezoekersaantal toeneemt of juist afneemt.

  • Kun je gemakkelijk webshopscripts, mailsystemen of betalingssystemen integreren? Is de server die je hiervoor afhuurt geschikt? Vraag hiernaar wanneer dit op jou van toepassing is.

Ga voor meer informatie over hosting vergelijken naar mijn blog. Daar vertel ik er meer over maar behandel ik ook genoeg andere onderwerpen waar je wellicht ook iets aan hebt.

 

http://www.indugas.nl