Enter in Blue
Image default
Bedrijven

Een keuze maken uit al die bruidsjurken? Drie tips

Ga jij binnenkort trouwen? Wat ontzettend leuk. Naast de bruiloft zelf, is het shoppen voor een bruidsjurk natuurlijk een feestje op zich. Maar waar dien je op te letten? In dit artikel zetten we drie tips op een rij.

1. Een kwalitatief goed trouwkleed hoeft niet duur te zijn

Het is natuurlijk heel verleidelijk om een hele mooie, dure jurk te kopen. Mocht je een rijke man aan de haak hebben geslagen of toevallig uit een hele vermogende familie komen (of natuurlijk zelf een hele succesvolle carrière op de rit te hebben gezet), dan houden we je vooral niet tegen om flink te spenderen.

Maar de rest van ons kan gelukkig opgelucht adem halen. Want het is nergens voor nodig om zo’n hoop geld neer te leggen voor een bruidsjurk. Iedereen die een mooi trouwkleed wil aanschaffen doet er goed aan om zich te verdiepen in de materialen, stijlen en door goed vergelijkend onderzoek te doen. Er zijn namelijk genoeg winkels die voor veel minder geld net zo’n goed werk doen als de duurste winkels. En al koop je een trouwkleed van een van de duurdere winkels, dan wil dat nog niet zeggen dat het ook een jurk is die voor jou mooi is. De stijl van het trouwkleed moet namelijk ook bij jou en bij jouw type bruiloft passen.

2. Verdiep je in de stijlen: van Ibiza tot Bohemian

Wil jij een mooie jurk? Van alles is mogelijk. De een kiest voor een jurk in Ibiza-stijl. De ander voor een V-hals, een nek decolleté of een trouwkleed Bohemian. Er is ontzettend veel mogelijk. Als je goed weet wat de voor- en de nadelen van elk van de stijlen zijn, dan krijg je een goed idee van wat bij jou past.

3. Match je bruidsjurk met een passend kapsel en zoek bijpassende accessoires

Als je een stijl hebt gekozen voor je trouwkleed, zorg dan dat alles erbij past. Een van de zaken die hierbij hoort, is een kapper die gevoel heeft voor stijl. Gezien hoeveel mensen tegenwoordig neertellen voor bruidsjurken, is een dure kapper daarom allesbehalve een verspilling van je geld. En bovendien: het is toch de mooiste dag van je leven? Het mooie sprookje waar je bij voor- en tegenspoed altijd op terug zult kijken.

Schoenen zijn een andere must om goed naar te kijken. Behalve kleur dient hier natuurlijk ook de stijl te passen bij die van de jurk. Kies je dus voor een bohemian trouwkleed, zorg dan ook voor schoenen in een vergelijkbare stijl.

http://bruidsmodeoutlet.be/