Enter in Blue
Image default
Bedrijven

Nooit meer voetklachten door wandelschoenopmaat.nl

Maak een afspraak met wandelschoenopmaat.nl om voetklachten te verminderen en in de toekomst te voorkomen. Nooit meer blaren, pijnlijke enkels, compressiepijn in de voet of dove en tintelende tenen, dat wil iedereen! Met een afspraak bij wandelschoenopmaat.nl word je geholpen bij het uitzoeken van schoenen die echt bij jouw voeten passen, zodat jij weer lekker aan de wandel kunt.

Een afspraak maken bij wandelschoenopmaat.nl

Een afspraak maken bij wandelschoenopmaat.nl gaat gemakkelijk. Op onze website zie je gemakkelijk en snel wanneer er een plek vrij is om schoenen te laten aanpassen. Je reserveert een plekje en komt langs in onze winkel. De afspraak met een productspecialist is gratis. De productspecialisten werken samen met een sportpodoloog. Wanneer je pijnklachten hebt bij het wandelen of regelmatig blessures hebt, kun je ook een specifieke afspraak met de sportpodoloog maken. Die kan je nog verder adviseren over het verminderen van je voetklachten.

Schoenen aanpassen

Een wandelschoen op maat begint bij een afspraak waarbij jouw voeten en klachten worden geanalyseerd. Daarbij wordt een voetmeting gedaan en een voetanalyse. Ook je onderbeen en knieën worden geanalyseerd, om tot een nog beter resultaat te kunnen komen. Daarnaast wordt er ook een 3D scan gemaakt waarbij de volume waarde van je voet en onderbeen wordt opgemeten. Aan de hand van al deze gegevens wordt er een plan gemaakt waaraan de schoen sowieso moet voldoen. Er wordt bijvoorbeeld gekeken naar wat voor zool er nodig is en of deze op maat moet worden gemaakt. Vaak voldoen de standaardzolen namelijk niet en dus kunnen er zooltjes op maat worden gemaakt. Uiteindelijk zijn de schoenen af en kun je deze komen passen. Tijdens deze eerste passessie kan de schoen nog verder worden aangepast door deze te verwarmen. Door de schoen te verwarmen kan de vorm van de schoen nog worden aangepast, waardoor de schoen precies om je voet komt te zitten.

Meer informatie

Wil je eerst meer informatie over alle mogelijkheden en welke schoenen passen bij welke voeten? Kijk dan ook eens op de website. Hier staan veel handige artikelen en links, maar je kunt hier ook direct een afspraak inplannen.