Poetsmaterialen voor het onderhoud van je wagen

Enterinblue

De poetsmaterialen in het assortiment van Truckwash 1 kunnen gebruikt worden om je auto te poetsen. Ben je het zat dat je auto er vuil en oud uit ziet? Dan kan je hem nu weer laten schijnen als nieuw. Als je weet hoe je jouw auto moet poetsen dan kan je dit gewoon zelf doen. Als je dat niet weet dan adviseren wij om een professioneel bedrijf het werk te laten doen of om daar informatie in te winnen. Het zelf poetsen van je auto, vrachtwagen of caravan is nu mogelijk, maar wanneer je het liever uitbesteed dan kan je ook terecht bij onze truckwash in Roosendaal of Rilland.

Diverse handborstels

Bij truckwash 1 vind je verschillende borstels terug, zoals handborstels, velgenborstels en/of hoekborstels met of zonder watertoevoer. Een handborstel in bezit hebben is altijd handig. De handborstels hebben een lange levensduur en zijn ideaal voor het reinigen van het interieur en exterieur van elk type voertuig. Bekijk altijd de beschrijving van het gewenste product om te kijken of deze geschikt is voor de werkzaamheden.

Hoe kan ik mijn auto poetsen?

Een auto poetsen kan je doen met de volgende tips die we voor je hebben opgesteld. Het is namelijk belangrijk dat je een aantal stappen volgt, voordat je begint met poetsen. Wanneer je begint met poetsen dan is het belangrijk om eerst al het vuil van de auto te verwijderen. Als je dit niet doet dan kunnen er krassen in het lak ontstaan. Je gaat namelijk dan poetsen met vuil op het voertuig. Daarom dien je altijd eerst de auto te wassen en goed af te spoelen, voordat er gepoetst gaat worden. Na het wassen kan je de wagen in de was zetten en vervolgens uitvegen met een hoge kwaliteit microvezeldoek.

https://www.truckwash1.nl/

Mercedes Vito leasen helpt je vooruit

Enterinblue

Auto leasen zzp

Met Mercedes Vito leasen bespaar je tijd en geld en kun je efficiënter werken als ondernemer. Het zakelijk leasen van een auto is eenvoudig, kostenbesparend en comfortabel. Een Mercedes Vito kun je gemakkelijk online leasen. De overheadkosten zijn daarbij lager. Ook is het mogelijk alle modellen te bekijken op de website waardoor je precies weet welke keuze je het beste kunt maken.

Mercedes Vito leasen brengt gemak

Gemak tijdens het reizen is erg aangenaam. Wanneer je vaak onderweg bent en veel in de auto moet zitten, is het prettig als je je geen zorgen hoeft te maken over je vervoermiddel. Wanneer er een mankement optreedt, regelt de leasemaatschappij het onderhoud. De leasemaatschappij zorgt voor directe vervanging zodat de auto optimaal functioneert. Zo kun je snel en makkelijk door met jouw werkzaamheden als ondernemer. Dit kost jou als ondernemer niets, omdat deze kosten zijn inbegrepen in de leaseprijs. Gemak ervaren en kosten besparen was nog nooit zo simpel.

Belastingen en reparaties

Ook de kosten voor de wegenbelasting, voor de rente en afschrijving, grotere reparaties en bijvoorbeeld zomerbanden zitten in de leaseprijs inbegrepen. Ook is er 24-uurs hulpverlening in binnen-en buitenland. Op deze manier weet je zeker dat je nooit ergens op een plek vast komt te zitten. Voor vragen over de belastingen, reparaties, de rente en afschrijving kun je contact opnemen met de leasemaatschappij. Zij helpen je graag verder.

Een Mercedes Vito leasen of niet

Om na te gaan of het voor jou de beste keuze is om een auto te leasen voor je onderneming, kan je eerst vaststellen hoeveel kilometers je ongeveer per jaar zult rijden. Ook kun je kijken naar de officiële nieuwprijs van de auto. Wanneer je weinig kilometers zult rijden met een duurdere auto, dan is een Mercedes Vito leasen een bijzonder goede keuze.

https://www.autoleasenzzp.nl/

Voorraad auto leasen, flexibele contracten

Enterinblue

Zodra je overstapt op een leaseauto is het belangrijk dat je je goed laat informeren naar de mogelijkheden. Er zijn namelijk nog tal van opties die zorgen voor kortingen op de maandelijkse leaseprijs die je moet betalen. En hoe geweldig zou het zijn om in een gloednieuwe auto te rijden, zonder dat je hier veel voor kwijt bent? Naast de overduidelijke voordelen die het leasen van een auto met zich meebrengen, kun je ook profiteren van andere bijzonderheden.

Voorraad auto’s

Ook als je een auto leaset, kun je rekenen op een nieuwe auto, die nog niet eerder door iemand anders is gebruikt. Vaak zijn deze auto’s al eerder opgekocht en met grote aantallen ondergebracht in autobedrijven. Hier wachten ze tot er een nieuwe huurder een aanvraag voor indient. Vaak wordt voor deze auto’s extra korting geboden, om het aanbod nog aantrekkelijker te maken. Je betaalt zo minder voor even goede kwaliteit. Bovendien kunnen ze sneller geleverd worden, waardoor je niet lang hoeft te wachten.

Flexibele contracten zakelijk leasen

Voor het afsluiten van een voorraadauto leasecontract, kun je kiezen uit contracten met verschillende looptijden. Er zijn al contracten met een goede prijs, vanaf 24 maanden. Soms zijn er zelfs interessante aanbiedingen voor modellen met een contract vanaf 12 maanden. Ook voor klanten die al een leaseauto hebben, kan het contract worden aangepast naar een flexibeler contract. Na afloop van het contract kun je zo soms een extra korting krijgen op het bestaande tarief, wanneer je besluit om langer in eenzelfde auto te blijven rijden. Volgens het contract is dit doorgaans tussen de 3 en 5 jaar. Er wordt zo veel ruimte geboden om het voorraad auto leasen nog aantrekkelijker te maken. 

Modellen in overvloed

Net als dat er verschillende contracten zijn, is ook het aanbod qua modellen en merken divers. Zo vind je altijd wel een auto die je aanspreekt en kun je hierin rijden, zelfs al is de auto niet van jezelf.

https://www.zakelijkautoleasen.nl/

Verkoop je autowrak in een handomdraai

Enterinblue

Heb je een kapotte auto, schadeauto of autowrak voor de deur staan waar je eigenlijk vanaf wilt? Goed nieuws! Het is vandaag de dag erg simpel om je oude wagen snel en voor een goede prijs van de hand te doen. Het beste van alles? Je hoeft zelf eigenlijk niets te doen! Wanneer je gebruik maakt van een veilingssite, dan wordt alles voor je gedaan. Verkoop je autowrak in een handomdraai door slim gebruik te maken van een groot netwerk van experts. Hoe werkt het precies en waar moet je aan denken?  

 

De nadelen van zelf verkopen

Laten we bij het begin beginnen: waarom ga je niet zelf op zoek naar een geschikte koper? Die vraag is niet heel lastig te beantwoorden, het kost simpelweg veel tijd. Voordat je een gegadigde gevonden hebt, staat het autowrak soms weken te koop. Daar komt bij dat je de advertentie moet schrijven, de rondleidingen moet organiseren en mee moet op proefrit. Niet iedereen heeft de tijd om dit alles te ondernemen. Bovendien, hoe langer je hiermee bezig bent, hoe minder tijd je kunt besteden aan andere, leukere zaken! Ook zul je een prijs moeten vragen die mensen willen betalen. Afhankelijk van je verkoopkwaliteiten is dat heel eenvoudig, of juist erg moeilijk. Conclusie: kies voor de ervaring van een professional, dan weet je zeker dat je succes hebt.

 

Bespaar de moeite

Bespaar jezelf dus de moeite en laat je autowrak verkopen door experts. Je eerste keuze is misschien de garage, maar vaak hebben zij specifieke aanbieders waar zij hun auto’s kopen. Wanneer jij aankomt met een oud model, is de kans groot dat zij hem niet willen overnemen. In andere gevallen kun je de auto wel bij ze kwijt, maar tegen een zeer lage prijs. Het gaat dan met name om de onderdelen, het is niet de bedoeling dat de auto veel geld opbrengt. Dit kan een goede optie zijn wanneer je snel wilt verkopen, maar gelukkig zijn er ook andere mogelijkheden.  Zo kun je ervoor kiezen om de auto te laten veilen. Je kunt hem zelf aanmelden bij een veiling bij jou in de buurt, maar ook online worden dagelijks tientallen veilingen georganiseerd.

 

Snel verkocht dankzij veilingsite

Dat gebeurd op zogeheten veilingssites, die speciaal daarvoor het leven zijn geroepen. Op een veilingssite is het heel eenvoudig om je auto aan te bieden en daar een goede prijs voor te krijgen. Neem bijvoorbeeld besteautobod.be. Op deze site mag iedereen zijn auto kosteloos aanbieden voor de verkoop. Vervolgens controleren de medewerkers de gegevens die je meestuurt en of de auto aan alle eisen voldoet. Is dat het geval, dan wordt de auto geveild. Het grote netwerk van het bedrijf wordt daarvoor aangesproken. De veiling duurt meestal 24 uur, waarna je het hoogste bod ontvangt. Je mag vervolgens zelf bepalen of je dit bod accepteert, of dat je nog even verder wilt kijken. Je hebt je autowrak in een handomdraai verkocht als je gebruik maakt van de diensten van een verkoopsite!  

 

https://images.pexels.com/photos/6078/road-man-broken-car-6078.jpg

 

Zoek een auto opkoper via het internet

Enterinblue

 

Als je niet te veel tijd wil verspillen om een auto te verkopen, gebruik dan je computer. Zoek enkele auto opkopers op en voer de gegevens van je auto op hun website in. Op een kwestie van enkele dagen kan je biedingen verwachten en zo je auto verkopen via het internet. Dit is een snelle en handige manier om het hoogste bedrag eruit te halen.

Dagwaarde van je auto

Je krijgt natuurlijk niet zomaar een bod op je auto. Dit is afhankelijk van de staat, merk en model, benzine of dieselmotor, kilometerstand en bouwjaar. Volgens die gegevens zal de opkoper de  auto dagwaarde berekenen. Dat wil zeggen, afhankelijk van het bouwjaar en de goede staat krijg je precies wat die auto nog waard is. Is er zichtbare schade aan de carrosserie, of werkt de motor niet meer naar behoren, dan kan het bod lager liggen. Want de opkoper zal nog werk moeten verrichten om deze auto rijklaar te kunnen verkopen.

Het kan echt zo eenvoudig zijn door alle gegevens door te sturen naar de opkopers. De websites die ze hebben zij er op gericht om makkelijk alles in te voeren en door te sturen. Zelfs afbeeldingen zijn mogelijk om door te sturen. Zeer handig voor jou als verkopende partij.

Eens de gegevens doorgestuurd zijn is het even wachten op een bod. De opkoper bekijkt je aanvraag en zal afhankelijk van de staat van de auto een bod indienen. Ben je hier niet tevreden mee dan kan je steeds proberen te onderhandelen. Of een andere opkoper proberen die je een hoger bod wil geven. Jij hebt de online auto verkoop volledig in handen want het is nog steeds jouw eigen auto. Tot de dag je een overeenkomst hebt en je het geld ontvangt. Dan dien je de autosleutels te overhandigen en de auto over te laten.

http://verkoop-je-wagen.be

Voorkomen, beter dan genezen

Enterinblue

Veel jongeren willen graag hun rijbewijs zo snel mogelijk halen. Met een rijbewijs ben je namelijk niet meer afhankelijk van je ouders. Je kunt de auto pakken wanneer jij deze nodig hebt, je ouders hoeven je niet meer te brengen en te halen en dus scheelt het voor hun ook veel moeite. Bij een rijexamen moet je een paar bijzondere verrichtingen uitvoeren, zoals een halve draai of U-bocht, en natuurlijk het welbekende inparkeren. Hoewel mensen na flink wat oefenen hun rijbewijs halen, blijft inparkeren toch een van de moeilijkste verrichtingen. Zeker in drukke steden, waar er steeds meer auto’s bij komen de mogelijkheid om te parkeren steeds minder wordt, kan het voor beginnende bestuurders een grote uitdaging opleveren. Wat ook het geval is, is dat beginnende bestuurders vaak nog geen geld hebben voor een eigen auto. Ze lenen dus in dien mogelijk de auto van hun ouders, waar ze al helemaal extra zuinig op moeten zijn.

Sommige jongeren gaan na het behalen van hun rijbewijs werken voor een bedrijf waar ze mogen rijden met voertuigen van het bedrijf. Denk dan aan bestelbusjes waarmee ze even snel wat weg moeten brengen. Dit brengt voor de jongeren een grote verantwoordelijkheid mee. Een ongeluk is inmiddels snel gebeurd. Niet alleen jongeren, maar ook oudere, ervaren bestuurders hebben kans om een ongeluk te veroorzaken. Een ongeluk kan variëren van lakschade tot een grote deuk, tot zelfs het overrijden van iets of iemand. Wat hier een oplossing kan bieden is het installeren van een achteruitrijcamera. Bij het kopen van een achteruitrijcamera heeft u vaak een aanbod vanuit de autofabrikant, maar u kunt ook zelf opzoek gaan naar een achteruitrijcamera set wat bij uw wensen past. Er zijn namelijk achteruitrijcamera sets met één monitor en één camera, maar ook met wel vier camera’s zie goed zicht geven rondom het gehele voertuig.

http://www.vanzwitserland.nl/

Kwaliteit door keurmerk private auto leasen

Enterinblue

Zakelijk auto leasen is al jaren zeer populair in Nederland. De laatste trend is dat het leasen van auto’s door particulieren ook steeds vaker voorkomt; de private lease. De voordelen van het auto leasen spreekt namelijk ook veel particulieren aan: de luxe en het gemak van een nieuwe auto zonder onverwachte kosten. Bovendien kan een consument geen nieuwe auto kopen met 25 procent korting. Een importeur of leasemaatschappij kan dat wel. En dat zie je terug in de lage maandbedragen.

Cijfers van bedrijfswagen leasen

In Nederland bestaan honderden auto lease maatschappijen die samen ruim 740.000 auto’s in hun beheer hebben. Het auto leasen van een personenauto (het zogenaamde privé leasen) wordt ook steeds populairder. Vorig jaar (2015) groeide het aantal leaseauto’s naar 36.000. Dit is een verdubbeling ten opzichte van 2014 (17.000 auto’s). Onderzoek van ING Economisch Bureau wijst verder uit dat in 2020 bijna 10% van alle lease auto’s uit privé lease auto’s bestaat.

Betrouwbaarheid auto leasen

Om consumenten te helpen een goed en betrouwbaar product te kunnen kiezen is in 2015 het keurmerk private lease opgericht. In samenwerking met de Consumentenbond en de branchevereniging Vereniging voor Nederlandse Autoleasemaatschappijen zijn 5 eisen opgesteld waaraan auto lease maatschappijen aan moeten voldoen om dit keurmerk te kunnen halen. Hierdoor heb jij als auto lease rijder de zekerheid van een eerlijk lease contract.

Eisen keurmerk auto leasen

De 5 eisen van het keurmerk zijn:

  1. In samenwerking met de Consumentenbond zijn de Algemene voorwaarden tot stand gekomen.
  2. Het aangeboden leasecontract is inclusief onderhoud, reparatie, verzekeringen, pechhulp, vervangend vervoer en wegenbelasting.
  3. De auto lease maatschappij verplicht zicht ertoe samen met jou als consument alle financiële lasten eerlijk te bekijken en te beoordelen.
  4. Je krijgt 14 dagen bedenktijd.
  5. Een eventueel geschil wordt snel opgelost door een onafhankelijke geschillencommissie.
http://www.bedrijfswagenleasenzzp.nl/bedrijfswagen-leasen/

Privé een Volkswagen Caddy leasen

Enterinblue

Er bestaat een mogelijkheid om een auto te leasen voor privégebruik, dit fenomeen staat bekend als private autolease of privé autolease. Met een leasemaatschappij spreek je vooraf een vast maandbedrag en een leaseperiode af en gedurende deze periode rijd je in een nieuwe auto naar eigen keuze. Als je van luxe houd dan kun je auto uit de Mercedes S-klasse leasen. Ben je veel op reis en neem je daarbij veel spullen mee dan kun je bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Voor privégebruik zijn er dus veel genoeg redenen om te kiezen voor leasen.

Minder administratieve rompslomp

De keuze om een auto te leasen zorgt er ook voor dat je minder energie in allerlei administratieve hoef te steken. In het maandelijkse leasebedrag zijn de kosten voor de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud opgenomen, dus daar heb je zelf geen omkijken meer naar. Ook vervangend vervoer en schadeafhandeling zijn zaken die onder de verantwoordelijkheid van de leasemaatschappij vallen. Door een auto te leasen ontlast je jezelf van administratieve en praktische zorgen rondom je voertuig. Private autolease is zodoende ideaal als je in je vrije tijd niet al teveel tijd wilt besteden aan administratieve zaken.

Lease altijd met zekerheid

Het gebruiksgemak en de kostenoverzichtelijkheid zijn dus twee grote pluspunten van het leasen. Het scheelt je veel tijd en energie, maar leasen kan relatief erg duur zijn als je geen zekerheid hebt over je inkomsten. Het maandelijkse bedrag dat je betaalt is namelijk vastgezet voor een langere periode. Daarbij ben je tijdens de leaseperiode ook geen eigenaar van het voertuig en mag je het voertuig dus ook niet uitlenen. Ook moet je zeker zijn van het aantal kilometers dat je tijdens de leaseperiode gaat rijden. Leasen kan dus voordelig zijn, maar vooral als je voor de betreffende veel zekerheid hebt.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen

De voordelen van een Renault Trafic leasen

Enterinblue

Als je erover denkt om een bedrijfsauto aan te gaan schaffen, dan is het zeker de moeite waard om eens na te denken over de mogelijkheden om een auto te gaan leasen. Een lease auto bespaart je immers een hoop zorgen. Je hebt geen omkijken meer naar administratieve zaken als het regelen van verzekeringen of het bijhouden van de afschrijving op je auto. Daarnaast geeft een lease auto je financiële rust. Je weet immers van te voren exact wat de auto je gaat kosten elke maand. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Waar kan je een Renault Trafic leasen

Een Renault Trafic leasen kan bij diverse leasemaatschappijen. Het is aan te raden om een aantal leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken, want het is mogelijk dat een maatschappij bepaalde prijs afspraken heeft gemaakt met een Renault dealer, waardoor dezelfde auto bij deze maatschappij voordeliger te leasen is. Daarnaast hanteren alle leasemaatschappijen hun eigen voorwaarden en is het verstandig deze te vergelijken, zodat je de leasemaatschappij kunt vinden die het beste bij jouw wensen en voorkeuren past. Bij de ene maatschappij wordt de brandstof bijvoorbeeld helemaal vergoed, terwijl een andere maatschappij deze tot een bepaalde grens betaalt.

Waar moet je op letten

De lease prijs van de auto wordt bepaald door de leasemaatschappij. Uiteraard heeft de keuze van de auto daar ook invloed op. Als je voor een luxere uitvoering kiest, zal je maandbedrag ook hoger zijn. Verder moet je rekening houden met de fiscale bijtelling. Deze belastingmaatregel zorgt ervoor dat je over een deel van de waarde van de auto belasting betaalt. Ook dit bedrag kun je van te voren uitrekenen. Daarvoor kun je één van de rekenhulpen gebruiken die online te vinden zijn, of je kunt de leasemaatschappij vragen om een berekening voor je te maken

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen

Kies voor de Citroën Berlingo leasen

Enterinblue

Een lease auto is al lang niet meer alleen voor mensen in loondienst. Steeds meer mensen kiezen voor privé leasen in plaats van een nieuwe auto te kopen. Naast de fiscale voordelen kies je iedere twee jaar een nieuw model, zodat jouw auto nooit gaat vervelen. Ook als ondernemer kun je ervoor kiezen een bedrijfswagen, zoals bijvoorbeeld de Citroën Berlingo, te leasen. 

Het voordeel van leasen

Stel, je kiest ervoor om de Citroën Berlingo te leasen, dan heb je niet alleen het nieuwste model, uitgerust met de nieuwste technologische snufjes zoals het 7-inch tablet, maar je bent ook automatisch verzekerd en hoeft geen zorgen te hebben over wegenbelasting. Een eigen bedrijf brengt immers als genoeg zorgen met zich mee. Een van de nadelen van een auto leasen is het aantal kilometers waar je je aan moet houden, maar met een eigen bedrijf heb je zicht om het aantal kilometers dat je moet maken en kun je daar bij het leasen van je Citroën Berlingo de juiste afspraken over maken.

De nieuwe Berlingo

De Citroën Berlingo leasen garandeert je niet alleen van de vertrouwde kwaliteit van de populaire bedrijfswagen, maar ook van het nieuwste model. De 7-inch tablet zorgt voor een overzichtelijk dashboard en met de vele mediafuncties heb je alles binnen handbereik. Met het bijzonder flexibele interieur bepaal je zelf de lay-out van de auto. De twee passagiersstoelen voorin zijn gemakkelijk in te klappen. Vouw bijvoorbeeld middelste stoel naar beneden en je creëert een bureaublad waar je al jouw documenten kwijt kunt. En rijden in de Citroën Berlingo was nog nooit zo ontspannen, dankzij de intuïtieve technologieën als de achteruitkijkcamera, de nieuwe instelbare grip control en de active city brake, die aanrijdingen bij lage snelheden kan voorkomen. Dus voor je betrouwbare bedrijfswagen kiest ervoor de Citroën Berlingo te leasen

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen