Enter in Blue
Image default
Auto

Zoek een auto opkoper via het internet

 

Als je niet te veel tijd wil verspillen om een auto te verkopen, gebruik dan je computer. Zoek enkele auto opkopers op en voer de gegevens van je auto op hun website in. Op een kwestie van enkele dagen kan je biedingen verwachten en zo je auto verkopen via het internet. Dit is een snelle en handige manier om het hoogste bedrag eruit te halen.

Dagwaarde van je auto

Je krijgt natuurlijk niet zomaar een bod op je auto. Dit is afhankelijk van de staat, merk en model, benzine of dieselmotor, kilometerstand en bouwjaar. Volgens die gegevens zal de opkoper de  auto dagwaarde berekenen. Dat wil zeggen, afhankelijk van het bouwjaar en de goede staat krijg je precies wat die auto nog waard is. Is er zichtbare schade aan de carrosserie, of werkt de motor niet meer naar behoren, dan kan het bod lager liggen. Want de opkoper zal nog werk moeten verrichten om deze auto rijklaar te kunnen verkopen.

Het kan echt zo eenvoudig zijn door alle gegevens door te sturen naar de opkopers. De websites die ze hebben zij er op gericht om makkelijk alles in te voeren en door te sturen. Zelfs afbeeldingen zijn mogelijk om door te sturen. Zeer handig voor jou als verkopende partij.

Eens de gegevens doorgestuurd zijn is het even wachten op een bod. De opkoper bekijkt je aanvraag en zal afhankelijk van de staat van de auto een bod indienen. Ben je hier niet tevreden mee dan kan je steeds proberen te onderhandelen. Of een andere opkoper proberen die je een hoger bod wil geven. Jij hebt de online auto verkoop volledig in handen want het is nog steeds jouw eigen auto. Tot de dag je een overeenkomst hebt en je het geld ontvangt. Dan dien je de autosleutels te overhandigen en de auto over te laten.

http://verkoop-je-wagen.be