Enter in Blue
Image default
Auto

Privé een Volkswagen Caddy leasen

Er bestaat een mogelijkheid om een auto te leasen voor privégebruik, dit fenomeen staat bekend als private autolease of privé autolease. Met een leasemaatschappij spreek je vooraf een vast maandbedrag en een leaseperiode af en gedurende deze periode rijd je in een nieuwe auto naar eigen keuze. Als je van luxe houd dan kun je auto uit de Mercedes S-klasse leasen. Ben je veel op reis en neem je daarbij veel spullen mee dan kun je bijvoorbeeld een Volkswagen Caddy leasen. Voor privégebruik zijn er dus veel genoeg redenen om te kiezen voor leasen.

Minder administratieve rompslomp

De keuze om een auto te leasen zorgt er ook voor dat je minder energie in allerlei administratieve hoef te steken. In het maandelijkse leasebedrag zijn de kosten voor de wegenbelasting, de verzekering en het onderhoud opgenomen, dus daar heb je zelf geen omkijken meer naar. Ook vervangend vervoer en schadeafhandeling zijn zaken die onder de verantwoordelijkheid van de leasemaatschappij vallen. Door een auto te leasen ontlast je jezelf van administratieve en praktische zorgen rondom je voertuig. Private autolease is zodoende ideaal als je in je vrije tijd niet al teveel tijd wilt besteden aan administratieve zaken.

Lease altijd met zekerheid

Het gebruiksgemak en de kostenoverzichtelijkheid zijn dus twee grote pluspunten van het leasen. Het scheelt je veel tijd en energie, maar leasen kan relatief erg duur zijn als je geen zekerheid hebt over je inkomsten. Het maandelijkse bedrag dat je betaalt is namelijk vastgezet voor een langere periode. Daarbij ben je tijdens de leaseperiode ook geen eigenaar van het voertuig en mag je het voertuig dus ook niet uitlenen. Ook moet je zeker zijn van het aantal kilometers dat je tijdens de leaseperiode gaat rijden. Leasen kan dus voordelig zijn, maar vooral als je voor de betreffende veel zekerheid hebt.

http://www.autoleaseneenmanszaak.nl/super-deals/volkswagen-caddy-leasen