Enter in Blue
Image default
Auto

De voordelen van een Renault Trafic leasen

Als je erover denkt om een bedrijfsauto aan te gaan schaffen, dan is het zeker de moeite waard om eens na te denken over de mogelijkheden om een auto te gaan leasen. Een lease auto bespaart je immers een hoop zorgen. Je hebt geen omkijken meer naar administratieve zaken als het regelen van verzekeringen of het bijhouden van de afschrijving op je auto. Daarnaast geeft een lease auto je financiële rust. Je weet immers van te voren exact wat de auto je gaat kosten elke maand. Zo kom je nooit voor verrassingen te staan.

Waar kan je een Renault Trafic leasen

Een Renault Trafic leasen kan bij diverse leasemaatschappijen. Het is aan te raden om een aantal leasemaatschappijen met elkaar te vergelijken, want het is mogelijk dat een maatschappij bepaalde prijs afspraken heeft gemaakt met een Renault dealer, waardoor dezelfde auto bij deze maatschappij voordeliger te leasen is. Daarnaast hanteren alle leasemaatschappijen hun eigen voorwaarden en is het verstandig deze te vergelijken, zodat je de leasemaatschappij kunt vinden die het beste bij jouw wensen en voorkeuren past. Bij de ene maatschappij wordt de brandstof bijvoorbeeld helemaal vergoed, terwijl een andere maatschappij deze tot een bepaalde grens betaalt.

Waar moet je op letten

De lease prijs van de auto wordt bepaald door de leasemaatschappij. Uiteraard heeft de keuze van de auto daar ook invloed op. Als je voor een luxere uitvoering kiest, zal je maandbedrag ook hoger zijn. Verder moet je rekening houden met de fiscale bijtelling. Deze belastingmaatregel zorgt ervoor dat je over een deel van de waarde van de auto belasting betaalt. Ook dit bedrag kun je van te voren uitrekenen. Daarvoor kun je één van de rekenhulpen gebruiken die online te vinden zijn, of je kunt de leasemaatschappij vragen om een berekening voor je te maken

http://www.bestelbusleasen.com/super-deals/renault-trafic-leasen