Enter in Blue
Image default
Auto

Een Fris en Schoon Interieur: Interieur Reinigen bij Bas Car Wash

Een schone en frisse auto begint van binnenuit. Het interieur van uw auto verdient net zoveel aandacht als de buitenkant. Bij Bas Car Wash begrijpen we het belang van een schoon interieur, niet alleen voor het visuele aspect, maar ook voor het behoud van de levensduur van uw bekleding en oppervlakken. Daarom bieden we een reeks professionele interieur reinigingsdiensten om uw auto er van binnen weer als nieuw uit te laten zien.

Waarom Interieur Reinigen?

Interieur reinigen gaat verder dan alleen het verwijderen van stof en vuil. Het draagt bij aan het behoud van de waarde van uw auto en creƫert een gezondere omgeving voor u en uw passagiers. Hier zijn enkele redenen waarom het regelmatig reinigen van het interieur van uw auto belangrijk is:

1. Visuele Aantrekkingskracht: Een schoon interieur ziet er niet alleen goed uit, maar het geeft ook een positieve indruk aan iedereen die in uw auto stapt.

2. Levensduur van Bekleding: Stof, vuil en vlekken kunnen de bekleding van uw auto aantasten en versneld slijtage veroorzaken. Regelmatig reinigen kan de levensduur van uw bekleding verlengen.

3. Gezondere Omgeving: Een schone auto betekent ook een gezondere omgeving. Het verwijderen van stof en allergenen draagt bij aan een betere luchtkwaliteit in de auto.

4. Onderhoud van Waarde: Een goed onderhouden interieur kan de waarde van uw auto behouden als u besluit deze te verkopen of in te ruilen.

Onze Interieur Reinigingsdiensten

Bij Bas Car Wash Team bieden we twee hoofdopties voor interieur reiniging:

1. Interieur Basisreiniging:

 • Uitblazen en uitzuigen van het gehele interieur
 • Uitblazen en uitzuigen van de vloermatten
 • Droogstomen en afnemen van het gehele interieur
 • Uitblazen en uitzuigen van alle verdiepingen, inclusief de kofferbak
 • Shamponeren van bekleding en tapijt
 • Intensieve lederreiniging
 • Vlekkenbehandeling voor het gehele interieur
 • Reinigen van de glasoppervlakken aan de binnenzijde
 • Reinigen van vloermatten
 • Conditioneren en coaten van leder, bekleding en tapijt

2. Interieurreiniging Plus:

 • Alles wat in de Interieur Basisreiniging zit, plus:
 • Grondige shampoobehandeling van leder, bekleding en tapijt
 • Toepassing van beschermende coating voor leder, bekleding en tapijt

Onze tarieven voor deze diensten zijn concurrerend en bieden een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding voor de uitgebreide reiniging die u ontvangt. We begrijpen dat elke auto anders is, en daarom bieden we behandelingsopties die aan uw specifieke behoeften voldoen.

Waarom Kiezen voor Bas Car Wash Team?

 1. Professioneel en Ervaren: Ons team bestaat uit professionals met jarenlange ervaring in autoverzorging. We behandelen uw auto alsof het de onze is.

 2. Hoogwaardige Producten: We maken gebruik van hoogwaardige reinigings- en beschermingsproducten om de beste resultaten te garanderen.

 3. Flexibiliteit en Aanpasbaarheid: We begrijpen dat elke auto anders is. Daarom passen we onze diensten aan om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

 4. Waarde en Kwaliteit: Onze tarieven zijn concurrerend en bieden uitstekende waarde voor de kwaliteit van onze diensten.

Bij Bas Car Wash Team gaan we verder dan alleen het wassen van uw auto; we zorgen ervoor dat uw hele voertuig er als nieuw uitziet, zowel van binnen als van buiten. Laat uw auto weer stralen met onze professionele interieur reinigingsdiensten. Neem vandaag nog contact met ons op via +31612703962 of basritsma@bascarwashteam.com en ontdek hoe we uw auto nieuw leven kunnen inblazen.

https://bascarwashteam.com/behandelingen-interieur/