Enter in Blue
Image default
Auto

Particuliere lease auto

Het wordt bijna als ouderwets gezien: een auto leasen via de zaak. Tegenwoordig is het ook voor particulieren de normaalste zaak van de wereld om te kiezen voor een lease auto. Veel mensen denken dat er nog veel verschil zit in het leasen als particulier, maar dat valt gelukkig allemaal reuze mee. Het enige grote verschil is het fiscale gedeelte, waar je als particulier met een lease auto niet mee te maken krijgt. Natuurlijk zijn er bij het leasen van een auto altijd dingen waar je erg goed op moet letten en rekening mee moet houden. Die dingen staan hieronder even kort en krachtig op een rijtje.

Voordelen particulier leasen

Er is geen reden meer om niet iedere twee jaar in een nieuwe auto rijden, want iedere twee jaar wordt je contract verlengd, net als bij een telefoon. Je kiest je nieuwe favoriete model en schiet zo weer de snelweg op. Je kunt zelfs nog allerlei extra’s laten inbouwen, zoals airco of een extra set boxen of wat dacht je van fijne stoelverwarming. Net als zakelijk leasen, hoef je je bij particulier leasen niet druk te maken om extra kosten. Alles van brandstof tot reparaties zit bij de maandelijkse prijs inbegrepen. Dus geen plotselinge kosten meer.

Zo duur als je het zelf maakt

Natuurlijk zijn bepaalde merken en modellen goedkoper dan andere merken en modellen, dus kies een leuke auto die binnen je budget past. Een dikke bak leasen klinkt leuk, maar als je het alsnog niet kunt betalen is de lol er natuurlijk snel af. Daarnaast moet je ook de overweging maken of je de brandstof mee laat berekenen in de leaseprijs. Het kan natuurlijk zo zijn dat je veel minder rijdt dan het leasebedrijf berekent heeft. Dan is het voordeliger om je brandstof zelf te betalen. Denk hier dus goed over na.

http://www.leaseautocentrale.nl/