Enter in Blue
Image default
Auto

Kies voor de Citroën Berlingo leasen

Een lease auto is al lang niet meer alleen voor mensen in loondienst. Steeds meer mensen kiezen voor privé leasen in plaats van een nieuwe auto te kopen. Naast de fiscale voordelen kies je iedere twee jaar een nieuw model, zodat jouw auto nooit gaat vervelen. Ook als ondernemer kun je ervoor kiezen een bedrijfswagen, zoals bijvoorbeeld de Citroën Berlingo, te leasen. 

Het voordeel van leasen

Stel, je kiest ervoor om de Citroën Berlingo te leasen, dan heb je niet alleen het nieuwste model, uitgerust met de nieuwste technologische snufjes zoals het 7-inch tablet, maar je bent ook automatisch verzekerd en hoeft geen zorgen te hebben over wegenbelasting. Een eigen bedrijf brengt immers als genoeg zorgen met zich mee. Een van de nadelen van een auto leasen is het aantal kilometers waar je je aan moet houden, maar met een eigen bedrijf heb je zicht om het aantal kilometers dat je moet maken en kun je daar bij het leasen van je Citroën Berlingo de juiste afspraken over maken.

De nieuwe Berlingo

De Citroën Berlingo leasen garandeert je niet alleen van de vertrouwde kwaliteit van de populaire bedrijfswagen, maar ook van het nieuwste model. De 7-inch tablet zorgt voor een overzichtelijk dashboard en met de vele mediafuncties heb je alles binnen handbereik. Met het bijzonder flexibele interieur bepaal je zelf de lay-out van de auto. De twee passagiersstoelen voorin zijn gemakkelijk in te klappen. Vouw bijvoorbeeld middelste stoel naar beneden en je creëert een bureaublad waar je al jouw documenten kwijt kunt. En rijden in de Citroën Berlingo was nog nooit zo ontspannen, dankzij de intuïtieve technologieën als de achteruitkijkcamera, de nieuwe instelbare grip control en de active city brake, die aanrijdingen bij lage snelheden kan voorkomen. Dus voor je betrouwbare bedrijfswagen kiest ervoor de Citroën Berlingo te leasen

http://www.bedrijfsbusleasen.nl/super-deals/citroen-berlingo-leasen