Goedkope vakantieparken

Enterinblue

Goedkope vakantieparken

Bestaat er zoiets als goedkope vakantieparken? Jazeker. Voor gezinnen kan het vinden van een leuke en betaalbare vakantie een uitdaging zijn. Er moet voor de hele familie genoeg te doen zijn en de reis moet het liefst niet al te lang duren. In een vakantiepark krijg je vaak heel veel faciliteiten voor een relatief lage prijs. De vakantiehuisjes zijn uitgerust met een keuken, zodat je zelf kunt koken. Dat scheelt ook aanzienlijk in de kosten van je vakantie. Als je dan ook nog een vakantiepark in de buurt kiest, zodat je geen dure vliegtickets hoeft te boeken, dan ben je goed aan het bezuinigen.

 

Tips om een goedkope vakantie te boeken

Er zijn verschillende manier om te besparen op een vakantie in een vakantiepark. Ten eerste is het goedkoper om te boeken buiten de schoolvakanties. Tijdens schoolvakanties willen veel mensen tegelijk op vakantie. Deze periode wordt daarom het hoogseizoen genoemd. Tijdens het hoogseizoen zijn de prijzen hoger dan tijdens het laagseizoen. Ten tweede loont het om prijzen te vergelijken. Soms wordt dezelfde vakantie voor verschillende prijzen aangeboden. Tot slot kun je flink besparen door last minute te boeken. Als je kort van tevoren boekt, dan kun je vaak tegen een voordelig tarief boeken. Vakantie-aanbieders doen dan namelijk huisjes die anders leeg staan in de aanbieding.

 

Flexibele en goedkope vakantieparken: Holiday Suites

Bij de vakantieparken van Holiday Suites heb je zelf in de hand wat je uitgeeft. Je betaalt per nacht en je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt blijven. Ook kun je kiezen of je de schoonmaak zelf doet of uitbesteedt. Door zelf de schoonmaak te doen bespaar je ook weer kosten. Omdat op de parken weinig faciliteiten zijn en geen personeel aanwezig is, zijn de huisjes relatief voordelig.

 

All inclusive

TUI Family Life biedt all inclusive vakanties aan. In eerste instantie lijken de prijzen hierdoor wat hoger, maar je weet zo wel vooraf precies wat je uitgeeft. Je hoeft immers geen extra geld meer uit te geven aan eten.

Een heerlijke vakantie in Spanje

Enterinblue

Je hoeft je nooit te vervelen, dat is een ding dat zeker is tijdens je last minute spanje. Een lastminute naar Spanje wordt door de meeste mensen geboekt voor de zomer, maar eigenlijk is het zonde om je tot die periode te laten beperken. Je kunt namelijk ook heerlijk overwinteren in Spanje, wist je dat? Het is wel belangrijk dat je goed oplet in welk deel van het land je dat doet. In  het binnenland van Spanje kan het namelijk makkelijk net zo koud worden als in Nederland en dan heb je natuurlijk ook niet zoveel aan je reisje.

In een land zoals Spanje zijn de tegenstellingen enorm. Niet alleen onder de mensen maar vooral ook in het landschap. Dat is ook helemaal niet zo gek als je je bedenkt dat Spanje wel 12 keer zo groot is als Nederland. Dan levert ook meer dan een klimaten op, maar dat maakt het land misschien alleen maar nog meer de moeite waard.

Voor overwinteren in Spanje kun je het best uitwijken naar de kust of naar de eilanden. Aan de kust is het altijd aangenaam vertoeven, zowel in de zomer als in de winter. in de zomer én in de winter zoeken buitenlanders en spanjaarden deze stukjes land op om er even helemaal uit te zijn. Het aangename is ook dat de temperatuur nooit onder de 15 graden komt en dat het ook nog eens relatief droog is zonder al te veel neerslag. En als die neerslag wel valt, is het zeker geen sneeuw zoals deze in Nederland en het vasteland van Spanje valt.

Ook op de eilanden van Spanje is het aangenaam vertoeven in de winter. vooral de Canarische eilanden zijn een echte aanrader. Door hun geografische ligging hebben deze eilanden een werkelijk uniek klimaat en dit klimaat is erg aangenaam en het hele jaar door genieten.

http://lastminutespanje.nl/