Enter in Blue
Image default
Vakantie

Een heerlijke vakantie in Spanje

Je hoeft je nooit te vervelen, dat is een ding dat zeker is tijdens je last minute spanje. Een lastminute naar Spanje wordt door de meeste mensen geboekt voor de zomer, maar eigenlijk is het zonde om je tot die periode te laten beperken. Je kunt namelijk ook heerlijk overwinteren in Spanje, wist je dat? Het is wel belangrijk dat je goed oplet in welk deel van het land je dat doet. In  het binnenland van Spanje kan het namelijk makkelijk net zo koud worden als in Nederland en dan heb je natuurlijk ook niet zoveel aan je reisje.

In een land zoals Spanje zijn de tegenstellingen enorm. Niet alleen onder de mensen maar vooral ook in het landschap. Dat is ook helemaal niet zo gek als je je bedenkt dat Spanje wel 12 keer zo groot is als Nederland. Dan levert ook meer dan een klimaten op, maar dat maakt het land misschien alleen maar nog meer de moeite waard.

Voor overwinteren in Spanje kun je het best uitwijken naar de kust of naar de eilanden. Aan de kust is het altijd aangenaam vertoeven, zowel in de zomer als in de winter. in de zomer én in de winter zoeken buitenlanders en spanjaarden deze stukjes land op om er even helemaal uit te zijn. Het aangename is ook dat de temperatuur nooit onder de 15 graden komt en dat het ook nog eens relatief droog is zonder al te veel neerslag. En als die neerslag wel valt, is het zeker geen sneeuw zoals deze in Nederland en het vasteland van Spanje valt.

Ook op de eilanden van Spanje is het aangenaam vertoeven in de winter. vooral de Canarische eilanden zijn een echte aanrader. Door hun geografische ligging hebben deze eilanden een werkelijk uniek klimaat en dit klimaat is erg aangenaam en het hele jaar door genieten.

http://lastminutespanje.nl/