Enter in Blue
Image default
Vakantie

Goedkope vakantieparken

Goedkope vakantieparken

Bestaat er zoiets als goedkope vakantieparken? Jazeker. Voor gezinnen kan het vinden van een leuke en betaalbare vakantie een uitdaging zijn. Er moet voor de hele familie genoeg te doen zijn en de reis moet het liefst niet al te lang duren. In een vakantiepark krijg je vaak heel veel faciliteiten voor een relatief lage prijs. De vakantiehuisjes zijn uitgerust met een keuken, zodat je zelf kunt koken. Dat scheelt ook aanzienlijk in de kosten van je vakantie. Als je dan ook nog een vakantiepark in de buurt kiest, zodat je geen dure vliegtickets hoeft te boeken, dan ben je goed aan het bezuinigen.

 

Tips om een goedkope vakantie te boeken

Er zijn verschillende manier om te besparen op een vakantie in een vakantiepark. Ten eerste is het goedkoper om te boeken buiten de schoolvakanties. Tijdens schoolvakanties willen veel mensen tegelijk op vakantie. Deze periode wordt daarom het hoogseizoen genoemd. Tijdens het hoogseizoen zijn de prijzen hoger dan tijdens het laagseizoen. Ten tweede loont het om prijzen te vergelijken. Soms wordt dezelfde vakantie voor verschillende prijzen aangeboden. Tot slot kun je flink besparen door last minute te boeken. Als je kort van tevoren boekt, dan kun je vaak tegen een voordelig tarief boeken. Vakantie-aanbieders doen dan namelijk huisjes die anders leeg staan in de aanbieding.

 

Flexibele en goedkope vakantieparken: Holiday Suites

Bij de vakantieparken van Holiday Suites heb je zelf in de hand wat je uitgeeft. Je betaalt per nacht en je kunt zelf bepalen hoe lang je wilt blijven. Ook kun je kiezen of je de schoonmaak zelf doet of uitbesteedt. Door zelf de schoonmaak te doen bespaar je ook weer kosten. Omdat op de parken weinig faciliteiten zijn en geen personeel aanwezig is, zijn de huisjes relatief voordelig.

 

All inclusive

TUI Family Life biedt all inclusive vakanties aan. In eerste instantie lijken de prijzen hierdoor wat hoger, maar je weet zo wel vooraf precies wat je uitgeeft. Je hoeft immers geen extra geld meer uit te geven aan eten.