Enter in Blue
Image default
Boeken en Tijdschriften

Boek laten drukken

Boek laten drukken is tegenwoordig heel betaalbaar. Nog een paar jaar geleden zou niemand denken aan boek laten drukken. Je moest toen rijk zijn om het te kunnen betalen. Tegenwoordig kun je al boeken laten drukken vanaf 80 euro voor 10 stuks.

Het is dus zeker niet duur vooral als je kijkt naar de kwaliteit dat je ervoor terug krijgt. Het zijn gewoon dezelfde kwaliteit boeken die je anders ook in de winkel zou kopen. Het is dan alleen niet een boek van een of andere schrijver maar het is je eigen boek. Een boek laten drukken is dan ook maar een kleine investering met de kans op succes. Wie weet is dit het begin van je carrière als schrijver?

Veel mensen zijn je al voorgegaan. Een aantal moderne schrijvers zijn bekend geworden door boek laten drukken. Eerst hebben ze er zelf hard voor moeten knokken en pas later gingen ze samenwerken met een uitgever. Ze hebben ook een betere deal kunnen krijgen bij een uitgever later omdat ze hebben laten zien dat ze het alleen ook wel kunnen.

In Nederland zitten veel drukkerijen dat hoge kwaliteit kunnen leveren. Een aantal van deze drukkerijen vind je op de onderstaande website.

ruparo.nl

flevomedia.nl

boekenbrochures.nl