Sollicitatie op vacatures.today

Er wordt voorgesteld om op de vacatures.today naar geschikte werknemers te zoeken door een Belgische nederzetting te kiezen uit een kant-en-klare lijst. Door naar het overeenkomstige regionale gedeelte te gaan, kunt u zien hoeveel sollicitanten er zijn in verschillende professionele gebieden. De preview van elk profile geeft de datum van publicatie, de gewenste en huidige positie van de kandidaat, zijn naam, patroniem en opleiding aan.

De aankondiging kan in uitgevouwen vorm worden bekeken en afgedrukt. Hiermee is de reeks gratis functies voor niet-geregistreerde werkgevers voltooid, voor andere acties op de site moet het naar uw persoonlijke account gaan en een tarief selecteren.

Sollicitatie

https://vacatures.today/werk-zoeken.html

5 services voor het plannen van interviews

temp agencies near me

Wat kan een recruiter nog meer toevoegen aan zijn gereedschapskist?

Je kunt gewoon de coolste brieven schrijven, droomaanbiedingen formuleren, mooie landingspagina’s tekenen en een vacature aan een kandidaat verkopen als een glas water midden in de woestijn. Maar als je met dit alles de interviews vergeet, oh-oh.

Misschien heb je een normaal leven met een papieren dagboek en een kalender op je telefoon … Maar we weten dat dit niet ok is, jongens.

Bekijk onze topplanners / apps / services waarmee je iets in een niet-rubberen recruiter-dag kunt proppen.

Calendly

Calendly is een supereenvoudige software voor het plannen van sollicitatiegesprekken die echt kostbare minuten, zo niet uren, van je leven kan besparen. Het geeft je de mogelijkheid om de werkgever en de kandidaat in één klik te koppelen: de eerste selecteert de geschikte uren waarop hij zou kunnen communiceren met potentiële werkzoekenden en de tweede steekt, op basis van de beschikbare opties, in handige slots. Geïntegreerd met Google Agenda, Outlook, Office 365 en iCloud. En ook – extensie voor Chrome!

Je kunt ook je sollicitatiegesprekken plannen, maar we vinden het vooral geschikt voor situaties waarin je andere mensen met elkaar moet verbinden. Het kost $ 8, maar zoals gewoonlijk is er een testperiode. We zijn er zeker van dat u het, zodra u het test, verder wilt gebruiken.

Acuity

Werkt op vrijwel dezelfde manier als Calendly (maar kost nog steeds meer – $ 15). Het is handiger omdat u hiermee uw huidige agenda (Google, Outlook, enzovoort) kunt verbinden en op dezelfde manier links aan kandidaten kunt geven. De app synchroniseert automatisch het toegevoegde slot met uw planningssysteem. Handig!

Stuurt herinneringsbrieven naar zowel jou als de kandidaat (hij zal zeker niet vergeten dat je van plan bent te bellen), converteert tijdzones – voor het geval je vaak met buitenlandse ontwikkelaars communiceert, zal dat erg handig zijn!

Doodle

Werkt op alle apparaten – zowel ‘s middags als in het weekend zal je werk inhalen, alles waar we van houden.

Een iets geavanceerdere tool: hiermee kunt u zowel uw pagina van een merk voorzien voor het boeken van slots als extra deelnemers uitnodigen voor het bord. Zonder de sollicitatie te verlaten, kunt u aanvullende contactgegevens van de kandidaat opvragen (u hoeft niet in de mail te snuffelen); synchroniseer met uw huidige agenda en stel herinneringen in.

Prijs: 14 dagen proefperiode, verder – vanaf $ 3 per maand.

Appoint.ly

Het heeft misschien niet de mooiste interface – hier zijn de pictogrammen gehavend en het ontwerp is middelmatig, maar als je slechts één type interviews moet plannen (zonder een plaats op te geven, met een beperkte duur, in het algemeen – maak sjabloonevenementen), dan kun je het volledig gratis gebruiken …

Bunch

Misschien is deze van alle tools het handigst voor teamwerk. Het stelt verschillende deelnemers in staat om hun eigen plannings “regels” te bepalen, FibDack na vergaderingen op dezelfde plek te geven, ontlast alle analyses en werkt in principe in het voordeel van het hele bedrijf. U kunt gesprekken met meerdere mensen tegelijk plannen (en hun aantal beperken zodat onnodige mensen niet deelnemen aan het gesprek en de lucht “verstoppen”), een tijdschema voor uzelf bepalen (60% van de dag voor “papierwerk” en 40% voor interviews, bijvoorbeeld) … Leid je een groep recruiters, dan uploadt Bunch ook een vergelijkende analyse van iedereen die in het team zit: hoeveel tijd besteden ze gemiddeld aan interviews met een kandidaat, of ze de initieel gestelde regels overtreden, enzovoort.

Linkedin

https://www.globalrecruitment.info/

Jobstudent Poetshulp

Jobstudent Poetshulp

Functie

Deze zomer zijn we op zoek naar een schoonmaakmiddel om ons kantoor in Limburg te onderhouden. U krijgt voor deze functie de speciale auto van het bedrijf. Daarom is een rijbewijs B vereist. Als schoonmaakassistent ben je verantwoordelijk voor het legen van de bak, het afwassen, afstoffen van het bureau, stofzuigen en afvegen. Je werkt tijdens kantooruren, maar werkt altijd ‘s ochtends. Ook uw overplaatsing naar kantoor wordt vergoed.

De specifieke werktijden zijn:

– Maandag: 9.00 uur tot 13.00 uur

-Dinsdag: 9.00 uur tot 13.50 uur

-Woensdag: je hebt altijd een vrije dag

-Donderdag: 9:00 uur tot 13:30 uur

– Vrijdag: 9u tot 14u

Je werkt tijdens:

-27 / 07-07 / 08 en 17 / 08-21 / 08

Wil je extra geld verdienen? Wil je elke middag vrij zijn voor studentenwerk? Solliciteer dan via onze website

Aanbod

U kunt gebruik maken van onze vrachtwagens, u hoeft dus zelf geen transportkosten te betalen.

Uw salaris wordt proportioneel berekend.

Jouw profiel

Je hebt een rijbewijs B.

Poetservaring is een goed pluspunt.

Het is het beste als je in of rond Genk woont.

Reinigingsproducten en apparatuur voorbereiden Markeer een gladde ruimte, verwijder stof, sorteer afval en lege dozen, ventileer en ventileer de kamer, gebruik de volgende methoden om het oppervlak te reinigen: automatisch reinigingsapparaat (stofafscheider), reinig het glazen oppervlak op de grond (raam , Muren, spiegels, enz.). . ), vloeren en vloeren reinigen en renoveren door: zeep te reinigen, toiletten en keukens te reinigen, handdoeken en zeepdispensers bij te vullen, reinigingsapparatuur te reinigen en te onderhouden, afval (huishoudelijk, industrieel) te verwijderen en afval en containers voor inzameling naar buiten te brengen , Reinigen van vloeren en meubels

Geen specifieke studievereisten

https://www.jobinhoreca.com/job/q/studentenjob.html

Administratief medewerker verzekeringen

Medewerker verzekeringen

Onze clixebnt is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de landstreek van brugge die professioneel raad en verzekeringsoplossingen aanbiedt voor ondernemingsklanten ( van zelfstandigen, kmo ‘s tot grote multinationals ). Ze zijn een sterk groeiend professioneel bureaumeubel met een familiale werksfeer. We zijn vanuit hays bank & verzekeringen nu voor hen op zoek naar een medewerker verzekeringen om het team te versterken.

Functieomschrijving in deze gevarieerde job sta je in voor het beheer van de toegewezen verzekeringsportefeuille van ondernemingsklanten uit de transportwereld voor hun varia verzekeringen. Als aanspreekpunt voor de consument ben je gehouden voor het berekenen van offertes, wijzigingen in polissen en dekkingen, nakijken van polisstukken en bijvoegsels, opvolgen van schades, responderen van vragen, etc. Je hebt hierbij steeds aandacht voor commerciële opportuniteiten. Je werkt nauw tezamen met de accountmanagers, maar zal ook zelf op regelmatige tijdstippen klanten bezoeken. Je bouwt immers een lange termijn relatie uit met je klanten én de contactpersonen bij maatschappijen ( waarmee je zal onderhandelen ).

Profiel voor deze job van medewerker verzekeringen ben je in het bezit van een hoger charter ( bij bijsmaak in financiën en verzekeringswezen, rechtspraktijk of logistiek ), aanvullende met relevante ervaring in assurantie naar zelfstandigen/kmo’s. Kennis van brio is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Doordat ze werken met internationale klanten, is het fundamenteel dat je jou naast het nederlands ook kan leegknijpen in het taal en/of engels. Overigens ben je administratief sterk, leergierig, een teamspeler en klantgericht ingesteld.

Vereisten bachelor na bachelor

Aanbod je komt terecht bij een groeiende verzekeringsmakelaar en beschaven deel uit van een geestdriftig collegiaal team. Naast een leuke werksfeer en veel vorming, mag je schatten op een mooi loonpakket met oa. Een groepsverzekering én glijdende uren. Het gaat in eerste autoriteit om een volledig functie, een 80 % tewerkstelling is echter bespreekbaar.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/administratief-medewerker-verzekeringen.html

System engineer vacatures

Lga it system engineer

Solliciteer als één van de eersten

Oudenaarde vast contract, onbepaalde tijd voltijds

Voor een kmo gesitueerd in landstreek oudenaarde zijn we op zoek naar een medior system engineer. De consument verleent it kerkdiensten aan andere bedrijven. Je krijgt je eigen klantenportefeuille waardoor je instaat voor het naleven en uitvoering van de volledige projecten.

Takenpakket

Je beheert, rolt uit en optimaliseert de it infrastructuren van je klantenportefeuille. Dit houdt in dat je verantwoordelijk zal zijn voor de servers en de netwerken. Daarnaast ben je het eerste aanspreekpunt bij problemen en vragen van jouw klanten en zal jij deze ook oplossen. Dit gebeurt zowel ter plaatse als on remote. Overigens voer je continue vernieuwingen door en hou je jezelf op de hoogte van de laatste nieuwe technologieën. Profiel

Je kan een ervaring als system / network engineer ontkrachten van tenminste 3 jaar. Zelfstandig te werk gaan is een kenmerk dat bij jou kan beschreven worden. Kennen van verscheidene skills kan jij afvinken : ad, dns, dhcp, windows server, firewall, lan, voip, vmware, … aanbod

Een afwisselende en uitgebreide job met nieuwe steeds nieuwe uitdagingen. je krijgt hierbij de kans om veel bij te leren en bij te samendrommen waar je animo ligt. een interessante bruto jaarsalaris onderschikkend van jouw kennis en ervaring. je kan genieten van een bedrijfswagen met tankkaart om je dagelijks te kunnen verplaatsen. ongeacht een gsm + seizoenkaart, ontvang je ook een laptop + internetvergoeding voor thuis binnenshuis het pakket. dagelijks kan je je voorspellen van een heerlijke lunch met je maaltijdcheques! Daarnaast geniet je van glijdende werkuren om je work-life in balans te liefhebben.

https://www.vindazo.be/keywords/system-engineer.html

De werkloosheidscijfers september 2019

 

Eurostat is een directoraat-generaal van de Europese Unie, belast met het opmaken van statistieken. Op 19 september heeft Eurostat de werkloosheidscijfers bekend gemaakt over september 2019 in Nederland. De werkloosheid is gelijk gebleven op 5,5 procent. Een verbreking van de verlaging werkloosheid na enkele maanden. We krijgen een pauzemoment gegund.

 

Echter, een jaar geleden in september 2018 was de werkloosheid 5,7 procent. Het lijkt erop dat de werkloosheid zicht bevindt op het dieptepunt van de grafiek. Dat betekent dat we ons moeten voorbereiden voor een groei van de werkloosheid. De maatregelen tegen de groei van de werkloosheid zien we niet snel terug, want de groeisnelheid is vooral afhankelijk van factoren die buiten Nederland liggen. De Europese Unie krijgt steeds meer invloed en laten we niet beginnen over de langdradige Brexit.

 

Werkloosheid in België

 

De werkloosheidsontwikkeling van de beroepsbevolking van onze buurland België ziet er zo uit:

Na een scherpe knik omhoog in augustus is er nu een kleine daling. In het begin leek het een serieuze stijging, maar dat is nu op zijn minst met een maand uitgesteld. Misschien blijft de werkloosheid op dit niveau hangen, maar weest niet verrast als het stijging weer terugkomt.

 

Leeftijdsgroepen

 

Overigens is het niet zo dat de werkloosheid van verschillende leeftijdsgroepen zich op een gelijke wijze heeft ontwikkeld. Daarom is het verstandig om eens te kijken naar de onderliggende redenen van de ontwikkelingen.

 

Werkloosheid 25- tot 45-jarigen

 

Een zaagtand ontwikkeling is kenmerkend voor de 25- tot 45-jarigen. Deze maand is de werkloosheid gedaald naar 3,8 procent, waar het de verleden week de cijfers stegen. Waarschijnlijk zal het voor deze leeftijdsgroep niet meer zal dalen. Er is dus een bodem in deze groep voor de werkloosheid.

Een lage werkloosheid is prachtig. Echter, het is niet zo laag als in 2008. Toen krapte de beroepsbevolking structureel binnen een aantal beroepsgroepen. De werkloosheid kwam toen uit op 3,3 procent.

 

Zoekt u personeel? Vindazo heeft  services om personeel te vinden voor uw bedrijf.  Zie meer informatie op vindazo website!

personeelsadvertentie plaatsen, multiposter, semantische search, email marketing

 

 

https://www.dergatsjev.be/2019/09/de-werkloosheidscijfers-september-2019.html

De beste redenen voor een banenjacht

Enterinblue

De beste redenen voor een banenjacht

Soms is het vereist voor een carriere-minded individu om van baan te veranderen. Als je loopbaan zich op een dood spoor bevindt in je huidige werkkring, of omdat het nodig is om je baan te verlaten ter wille van je emotionele welzijn of veiligheid, op bepaalde momenten in iemands leven kan het nodig zijn om van baan te veranderen.

Maar, hoe weet je nu of het voor jou het moment is om een nieuwe pagina toe te voegen aan je carriere? Lees verder om te leren wat de 10 beste redenen zijn om nu van baan te veranderen. Als je een van de tien redenen onmiskenbaar vindt die hieronder worden beschreven, dan ben jij misschien wel toe aan iets nieuws in je leven.

 

Je leven is veranderd
Stel dat je getrouwd bent met iemand die werkt in een ander land , of je partner krijgt een enorm goede baan aangeboden die jou nodig heeft om te kunnen vervullen. Misschien heb je een kind gekregen. Allemaal veranderingen die bij het betreden van de baan nog niet bekend waren. Maar nu wil je meer tijd doorbrengen met je familie en je huidige baan heeft geen mogelijkheden om te kunnen verschuiven in uren. Sta niet toe dat je werk je leven beinvloedt, maar laat je leven je werk beinvloeden en ga op zoek naar een baan die past bij deze nieuwe wensen.

Je kan het niet meer vinden met je baas
Iedere medewerker heeft zo nu en dan wel eens een appeltje te schillen met zijn of haar superieur. Maar, als dit ” nu en dan ” aan het ontaarden is in ” de hele tijd “, kan dit een goede reden zijn om uit te kijken naar een nieuwe positie. Al deze situaties kunnen namelijk leiden tot bitterheid en wrok als je toegewezen taken moet gaan uitvoeren of tot teleurstelling en frustratie en dit is niet goed voor je welzijn en de zin om te werken.

Vanuit het niets, komt er ineens iets nieuws op je af of krijg je een beter aanbod
Soms komen er ineens nieuwe kansen op je pad. Een beter aanbod kan komen als een verrassing. Wees niet angstig om een sprong te maken wanneer er zo’n grote kans zich voordoet!

Het naar je werk gaan, maakt je verdrietig
Als je dagelijks moeite hebt om naar je werk te gaan omdat je werk, je baas of je collega’s je ongelukkig maken, ongeacht de reden, dan moet je echt gaan nadenken over alternatieve banen.

Je gezondheid loopt een risico
Bent je overbelast en overwerkt? Als je baan schadelijk is voor je gezondheid en negatieve gevolgen voor je leven of het leven van je familieleden heeft, dan moet je echt gaan bezinnen over een verandering van werk.

Als je het idee hebt dat jij je chronisch verveelt op je werk en geen uitdagingen meer ziet in zaken die zich aandienen, kan het tijd zijn om te zoeken naar een nieuwe baan.

Je werkkring helpt niet mee om je eigen doelen in je leven te kunnen bereiken
Afgezien van je salarisdoelen, welke andere carriere en levens doelen heb je eigenlijk? Helpt je functie mee om succes te behalen en deze eigen doelen in de toekomst te kunnen bereiken? Zo niet, ga dan echt overwegen om te verhuizen naar een nieuwe baan of te switchen naar een geheel nieuwe carriere.

Je salaris valt tegen of wordt niet meer verhoogt
Als je huidige werkplek, werkgever of loopbaan weinig winstpotentieel biedt of geen uitzicht geeft op een beter en beter salaris, dan is een verandering van baan vaak de enige manier om dit doel wel te bereiken.

Je visie op je leven is veranderd
Naarmate je langer leeft en ouder wordt, kunnen je visies op het leven ingrijpend veranderen. Zo zou je kunnen besluiten om weer een studie op te gaan pakken om een carriere na te streven in een heel ander gebied dan wat je tot nu toe hebt gedaan in het verleden Wat je redenen ook zijn, als je kijk op het leven is veranderd en je werk niet meer overeenkomt met deze visie, is het tijd om verder te gaan en op zoek te gaan naar een andere baan.

Je huidige baan biedt geen uitdaging meer
Een job met weinig of geen uitdagend werk brengt het risico met zich mee dat je gaat ontaarden in slechte werkgewoonten, zoals het spelen van online games of surfen op het internet, om de tijd te doden. Je wordt minder enthousiast en staat niet meer zo te springen als er zich nieuwe kansen voordoen omdat je geen uitdaging meer ervaart.

Heb je het idee dat je bent gestagneerd in je werk? Biedt je baan of bedrijf geen ruimte voor mobiliteit of bloei? Als je vastzit in zo’n sleur en geen kans meer hebt op het krijgen van uitdagingen, dan is een verandering van baan de passende beslissing op dit moment.

Geen Mobiliteitsmogelijkheden

 

Ben je na het lezen van deze 10 reden toe aan het veranderen van je baan? Om met succes de overgang van de ene naar de andere loopbaan te kunnen vervullen, kost dit de nodige planning en voorbereiding. Zelfs de eenvoudigste taakverandering kan een effect hebben op jouw loopbaan of op je lange termijn ontwikkelings-doelen. Met dat in gedachten is het belangrijk om te bepalen of je klaar bent voor het veranderen van een baan zodat het een intelligente beslissing wordt en je de overgang naar ander werk met succes kunt gaan maken.

Het verlaten van een baan kan een van de meest stressvolle momenten in je beroepsleven zijn. Je hebt misschien jarenlang als onderdeel van een organisatie gewerkt, of bent een integraal onderdeel van de cultuur van het kantoor geworden. Je routines, gewoontes en kleine dagelijkse rituelen – zoals wanneer en waar u koffiepauzes nemen – zal je niet mee kunnen nemen naar een nieuwe baan en het verlaten van een vertrouwde omgeving kan beangstigend zijn voor zelfs de meest doorgewinterde arbeider. Maar, de keuze om te vertrekken is sterk en zal veel nieuwe voordelen opleveren. Heel veel succes met het maken van deze beslissing!

http://www.terborgh.com/loopbaanbegeleiding