Enter in Blue
Image default
Dienstverlening

HOVERKART: VERANDER UW ELEKTRISCHE BOARD IN EEN KART

Als je een fan bent van het hoverboard, of een elektrische board, en u zou het een meer innovatieve vleugje willen geven, dan kunt u dat doen met een hoverkart, het stoeltje dat het omtovert tot een leuke kart. 

Maakt u zich geen zorgen over uw hoverboard-model, want er zijn hoverkarts voor elk type, of ze nu 6,5 inch, 8 inch of 10 inch zijn. Hij sluit aan op uw hoverboard dankzij verstelbare nylon strips met grote weerstand. Het stoeltje is bedekt met EVA(tane), dus het zit ook heel comfortabel.

De bediening ervan is eenvoudig en intuïtief, het is zelfs zo ontworpen dat het zowel door kinderen als volwassenen kan worden gebruikt. Om het te gebruiken, hoeft u alleen maar het elektrische hoverboard in te schakelen. Nadat u de hoverkart hebt geplaatst, is deze klaar om te worden gebruikt.

Hoe wordt het gebruikt?

Als dit de eerste keer is dat u op de hoverkart rijdt, moet u weten dat de hendels niet werken totdat de schaats de druk op zijn sensoren detecteert, dat wil zeggen totdat u in het zadel zit.

Vergeet niet om te gaan zitten zonder de rijhendels aan te raken. Dit zijn degenen die worden gebruikt als een stuurwiel, met twee eenvoudige draaiingen. Omlaag als u vooruit wilt of in een richting wilt draaien, en omhoog als u wilt remmen of achteruit wilt gaan.

Op hun beurt regelen deze bedieningsbalken ook de snelheid van de schaats vanaf de maximale snelheid, waarbij tegelijkertijd de twee hendels naar beneden worden bewogen, tot het moment van volledig remmen; of ga achteruit op het traject door het blijven uitoefenen van druk door de hendels naar u toe te trekken.

Wat de prijs betreft, deze is afhankelijk van de kwaliteit van het onderdeel. Maar wees niet bang, het is niet duur, de prijs ligt meestal tussen de 60 en 90 euro. Sommige hebben meer functies en zijn praktischer in gebruik, dus hebben ze meestal een geschatte prijs van 80 euro. 

 

Voordelen van hoverkart

Als u nog niet overtuigd bent om een hoverkart te kopen, is het net zo goed om enkele van zijn voordelen te onthouden als zijn eenvoud om hem op het elektrische board aan te sluiten. Ook neemt het niet veel ruimte in beslag als het gaat om het opslaan. Bovendien, door een derde wiel te hebben, is de stabiliteit verbeterd met 3 steunpunten op de grond. Hierdoor heeft het voertuig meer betrouwbaarheid en grip op de grond ten opzichte van het hoverboard. Op deze manier kunt u kleine hellingen of stoepranden overwinnen zonder uit balans te raken.

Ontdek andere alternatieve manieren om de stad te verkennen die niet vervuilend zijn en die u helpen fit te worden.

https://www.swheels.nl/swheels-hoverkart/