Enter in Blue
Image default
Banen en opleidingen

5 services voor het plannen van interviews

temp agencies near me

Wat kan een recruiter nog meer toevoegen aan zijn gereedschapskist?

Je kunt gewoon de coolste brieven schrijven, droomaanbiedingen formuleren, mooie landingspagina’s tekenen en een vacature aan een kandidaat verkopen als een glas water midden in de woestijn. Maar als je met dit alles de interviews vergeet, oh-oh.

Misschien heb je een normaal leven met een papieren dagboek en een kalender op je telefoon … Maar we weten dat dit niet ok is, jongens.

Bekijk onze topplanners / apps / services waarmee je iets in een niet-rubberen recruiter-dag kunt proppen.

Calendly

Calendly is een supereenvoudige software voor het plannen van sollicitatiegesprekken die echt kostbare minuten, zo niet uren, van je leven kan besparen. Het geeft je de mogelijkheid om de werkgever en de kandidaat in één klik te koppelen: de eerste selecteert de geschikte uren waarop hij zou kunnen communiceren met potentiële werkzoekenden en de tweede steekt, op basis van de beschikbare opties, in handige slots. Geïntegreerd met Google Agenda, Outlook, Office 365 en iCloud. En ook – extensie voor Chrome!

Je kunt ook je sollicitatiegesprekken plannen, maar we vinden het vooral geschikt voor situaties waarin je andere mensen met elkaar moet verbinden. Het kost $ 8, maar zoals gewoonlijk is er een testperiode. We zijn er zeker van dat u het, zodra u het test, verder wilt gebruiken.

Acuity

Werkt op vrijwel dezelfde manier als Calendly (maar kost nog steeds meer – $ 15). Het is handiger omdat u hiermee uw huidige agenda (Google, Outlook, enzovoort) kunt verbinden en op dezelfde manier links aan kandidaten kunt geven. De app synchroniseert automatisch het toegevoegde slot met uw planningssysteem. Handig!

Stuurt herinneringsbrieven naar zowel jou als de kandidaat (hij zal zeker niet vergeten dat je van plan bent te bellen), converteert tijdzones – voor het geval je vaak met buitenlandse ontwikkelaars communiceert, zal dat erg handig zijn!

Doodle

Werkt op alle apparaten – zowel ’s middags als in het weekend zal je werk inhalen, alles waar we van houden.

Een iets geavanceerdere tool: hiermee kunt u zowel uw pagina van een merk voorzien voor het boeken van slots als extra deelnemers uitnodigen voor het bord. Zonder de sollicitatie te verlaten, kunt u aanvullende contactgegevens van de kandidaat opvragen (u hoeft niet in de mail te snuffelen); synchroniseer met uw huidige agenda en stel herinneringen in.

Prijs: 14 dagen proefperiode, verder – vanaf $ 3 per maand.

Appoint.ly

Het heeft misschien niet de mooiste interface – hier zijn de pictogrammen gehavend en het ontwerp is middelmatig, maar als je slechts één type interviews moet plannen (zonder een plaats op te geven, met een beperkte duur, in het algemeen – maak sjabloonevenementen), dan kun je het volledig gratis gebruiken …

Bunch

Misschien is deze van alle tools het handigst voor teamwerk. Het stelt verschillende deelnemers in staat om hun eigen plannings “regels” te bepalen, FibDack na vergaderingen op dezelfde plek te geven, ontlast alle analyses en werkt in principe in het voordeel van het hele bedrijf. U kunt gesprekken met meerdere mensen tegelijk plannen (en hun aantal beperken zodat onnodige mensen niet deelnemen aan het gesprek en de lucht “verstoppen”), een tijdschema voor uzelf bepalen (60% van de dag voor “papierwerk” en 40% voor interviews, bijvoorbeeld) … Leid je een groep recruiters, dan uploadt Bunch ook een vergelijkende analyse van iedereen die in het team zit: hoeveel tijd besteden ze gemiddeld aan interviews met een kandidaat, of ze de initieel gestelde regels overtreden, enzovoort.

Linkedin

https://www.globalrecruitment.info/