Enter in Blue
Image default
Banen en opleidingen

Administratief medewerker verzekeringen

Medewerker verzekeringen

Onze clixebnt is een onafhankelijke verzekeringsmakelaar in de landstreek van brugge die professioneel raad en verzekeringsoplossingen aanbiedt voor ondernemingsklanten ( van zelfstandigen, kmo ’s tot grote multinationals ). Ze zijn een sterk groeiend professioneel bureaumeubel met een familiale werksfeer. We zijn vanuit hays bank & verzekeringen nu voor hen op zoek naar een medewerker verzekeringen om het team te versterken.

Functieomschrijving in deze gevarieerde job sta je in voor het beheer van de toegewezen verzekeringsportefeuille van ondernemingsklanten uit de transportwereld voor hun varia verzekeringen. Als aanspreekpunt voor de consument ben je gehouden voor het berekenen van offertes, wijzigingen in polissen en dekkingen, nakijken van polisstukken en bijvoegsels, opvolgen van schades, responderen van vragen, etc. Je hebt hierbij steeds aandacht voor commerciële opportuniteiten. Je werkt nauw tezamen met de accountmanagers, maar zal ook zelf op regelmatige tijdstippen klanten bezoeken. Je bouwt immers een lange termijn relatie uit met je klanten én de contactpersonen bij maatschappijen ( waarmee je zal onderhandelen ).

Profiel voor deze job van medewerker verzekeringen ben je in het bezit van een hoger charter ( bij bijsmaak in financiën en verzekeringswezen, rechtspraktijk of logistiek ), aanvullende met relevante ervaring in assurantie naar zelfstandigen/kmo’s. Kennis van brio is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. Doordat ze werken met internationale klanten, is het fundamenteel dat je jou naast het nederlands ook kan leegknijpen in het taal en/of engels. Overigens ben je administratief sterk, leergierig, een teamspeler en klantgericht ingesteld.

Vereisten bachelor na bachelor

Aanbod je komt terecht bij een groeiende verzekeringsmakelaar en beschaven deel uit van een geestdriftig collegiaal team. Naast een leuke werksfeer en veel vorming, mag je schatten op een mooi loonpakket met oa. Een groepsverzekering én glijdende uren. Het gaat in eerste autoriteit om een volledig functie, een 80 % tewerkstelling is echter bespreekbaar.

https://www.nieuwejobs.com/job/q/administratief-medewerker-verzekeringen.html