Enter in Blue
Image default
Management

International business management institute

Een vertrouwd instituut voor permanente educatie

 

Al onze cursussen worden zorgvuldig ontworpen door een team van managementexperts, bedrijfsprofessionals, economen en academici, die weten welke vaardigheden echt belangrijk zijn om te slagen in de zakenwereld van vandaag. Dat is hoe we een tevredenheidspercentage van 96% onder onze studenten hebben behaald.

 

Al jaren voorziet IBMI studenten van over de hele wereld van essentiële zakelijke vaardigheden en kennis. Ons onderwijs heeft studenten geholpen een verscheidenheid aan carrièredoelen te bereiken, van het krijgen van een promotie, tot het starten van een bedrijf, tot het nastreven van nieuwe interesses.

 

Digitaal

100% online, op eigen tempo en op tekst gebaseerde cursussen voor maximale leerretentie.

 

Compact

Korte leerhoofdstukken maken een snelle beheersing van de belangrijkste zakelijke aspecten mogelijk.

 

Toegankelijk

Betaalbare cursussen met levenslange toegang – geen voorkennis vereist.

 

Praktisch

Focus op onderwerpen, voorbeelden en case studies die er echt toe doen in de hedendaagse zakenwereld.

 

Flexibel onderwijs met een wereldwijde mentaliteit

 

De levensstijl is veranderd, en dat geldt ook voor het onderwijs. In een tijd van toenemende beweging, flexibiliteit en een overvloed aan informatie zijn wij vastbesloten om een nieuwe leerervaring te creëren die zowel aan uw behoeften als aan de huidige zakelijke normen voldoet.

 

Onze visie is een wereld waarin iedereen, overal nieuwe bedrijfs- en managementvaardigheden kan leren, sneller dan ooit tevoren. Met onze expertise in online en permanente educatie streven wij ernaar uw carrière te bevorderen en u een hoogwaardige leerervaring te bieden.

 

Gelegen in het hart van Europa

 

Als de grootste economie van de Europese Unie staat Duitsland voor innovatie en hoge productiviteitsniveaus. Het verenigde Duitsland heeft een centrale rol op zich genomen in de groeiende Europese interne markt en is een wereldleider in verschillende industriële en technologische sectoren.

 

De plaats van Berlijn in het hart van Europa, samen met de uitstekende infrastructuur, het uitstekende onderzoekslandschap en de enorme zakelijke mogelijkheden, maken de Duitse hoofdstad en zijn omgeving tot een perfecte locatie voor IBMI.

 

Wij geloven dat een betere wereld mogelijk is door beter onderwijs. Leermogelijkheden kunnen de deur openen naar banen, middelen en vaardigheden die een mens nodig heeft om niet alleen te overleven, maar ook te gedijen. Onderwijs is een van de krachtigste middelen voor duurzame ontwikkeling – door het bestrijden van wereldwijde armoede, ongelijkheid en kwetsbaarheid. Daarom steunt IBMI onderwijsprojecten in Kameroen, Oeganda, Ghana, Kenia, Laos en de Filippijnen.

 

Leapfrog e.V. / Afrika

 

De digitale kloof is een sociaal vraagstuk – het gaat om de verschillende toegang tot informatie- en communicatietechnologieën tussen Noord en Zuid, mannen en vrouwen, platteland en stad, en jong en oud.

 

In nauwe samenwerking met haar lokale partnerorganisaties in Afrika, draagt Leapfrog e.V. bij aan het dichten van de digitale kloof in Kenia, Kameroen, Oeganda, en Ghana. U kunt hier meer informatie vinden en het project steunen.

 

LUTSS e.V. / Kenia

 

Het Joy Education Center in Nairobi, Kenia is opgericht door Joyce Muhonja samen met andere toegewijde vrouwen uit haar omgeving. De vrouwen willen de armere kinderen van Nairobi op een eenvoudige manier toegang geven tot kwaliteitsonderwijs.

 

De organisatie Living under the Same Sun (LUTSS) e.V. uit Berlijn helpt Joyce en haar buurtinitiatief om de school te financieren. Meer informatie en steun voor het project vindt u hier.

 

Kunst ontmoet onderwijs e.V. / Filippijnen

 

Kunst is een inspanning, die het leven verrijkt door emoties en verhalen voor elk individu. Kinderen zijn eerlijke en geweldige kunstenaars. Hoewel het duidelijk is dat kunst betekenis geeft, kan het echter ook opvoeden?

 

De organisatie Art Meets Education e.V. stelt kinderen uit verarmde milieus in Manilla (Filippijnen) in staat om hun eigen onderwijs te financieren door middel van hun creativiteit. U kunt hier meer informatie vinden en het project steunen.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

 

https://www.newbusinessmanagement.com/