Wat je kunt verwachten van de functie verkoopmedewerker

Als je graag met mensen werkt en graag contact hebt met klanten is het werk als verkoopmedewerker misschien wel iets voor jou. Als verkoopmedewerker ben je namelijk het aanspreekpunt voor klanten en letterlijk het gezicht van je bedrijf. Je kunt hiervoor, ook als volwassene, een beroepsgerichte opleiding voor gaan volgen zodat je goed op de arbeidsmarkt staat. Als je denkt dat dit beroep wel iets voor je is kun je vooral eens verder lezen. Wat doet een verkoopmedewerker en wat verdient een verkoopmedewerker? Dit zijn vragen die in dit artikel voor je beantwoord zullen worden.

Wat je gaat doen

Als verkoopmedewerker ben je vooral bezig met het verkopen van producten en het adviseren van klanten. Daarnaast beantwoord je vragen van klanten en doe je soms ook administratieve taken. Vaak werken verkoopmedewerkers in winkels, maar ze zijn ook te vinden op evenementen en beurzen. Het is dus een zeer afwisselend beroep. Waar je precies werkt en wat je moet doen hangt natuurlijk af van het bedrijf waarvoor je werkt.

Wat je gaat verdienen

Het salaris dat je gaat verdienen hangt heel erg af van je ervaring, leeftijd en opleidingen. Als startend verkoopmedewerker kun je rekenen op zo’n 1250 euro per maand, maar dat kan door het opdoen van ervaring natuurlijk stijgen in de loop der jaren. Soms kunnen verkoopmedewerkers bonussen krijgen door meer te verkopen. Dus ook op die manier kun jij je inkomen verhogen. Dit ligt echter aan je werkgever.

Waar je kunt studeren

De studie kun je volgen bij Fabius Opleidingen. In deze opleiding verbeter je de vaardigheden die je nodig gaat hebben als verkoopmedewerker. Na het succesvol afronden van de opleiding heb je twee vakdiploma’s waarmee je sterk op de arbeidsmarkt staat en meteen aan het werk kunt met vaardigheden en kennis waar je echt wat aan hebt.

Is een of binnenhuisarchitect opleiding of een styling opleiding wat voor jou: win advies in

Studeren op een manier die bij je past. Dat kan als je bijvoorbeeld een styling opleiding volgt of een binnenhuisarchitect opleiding. Heb je de styling of binnenhuisarchitect opleiding bij Linnartz Opleidingengroep gevolgd? Dan ben je hier ook verzekerd van professionele nazorg en begeleiding na voltooien van de opleiding. Wil je bijvoorbeeld voor jezelf beginnen of ervaring opdoen bij een ervaren bureau? Linnartz Opleidingengroep voorziet je dan van deskundig en persoonlijk advies. Als je deze nazorg en begeleiding niet wilt, is dat geen probleem. Het is geheel vrijblijvend uiteraard. Een ander groot voordeel van Linnartz Opleidingengroep is dat je geen dure studieschuld opbouwt. Alle beroepsopleidingen vallen namelijk buiten het studieleningstelsel. De prioriteit ligt in het opleiden voor een erkend diploma.

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: diverse opleidingsplaatsen

Door de styling of binnenhuisarchitect opleiding te volgen bij Linnartz Opleidingengroep, weet je zeker dat je goed opgeleid wordt en weer weggaat met een erkend diploma op zak. Linnartz Opleidingengroep beschikt over diverse opleidingsplaatsen voor de binnenhuisarchitect en styling opleiding. Zo kun je terecht in Breda, Amsterdam en Nijmegen. Je kunt hier kiezen voor een dag- of avondopleiding. Dit is naar gelang jouw wensen en de tijd die je beschikbaar hebt. Door de lesblokken van 2 of 3 uur haal je een aanzienlijk hoger rendement dan een blok van 50 minuten. Bijkomend voordeel: je rond het ook nog eens eerder af. Heb je 80 procent van de lessen bijgewoond en haal je je examen niet? Dan kun je kosteloos lessen volgen ter voorbereiding op het volgende examen.

Styling of binnenhuisarchitect opleiding: vakbekwame en praktijkgerichte docenten

De styling of binnenhuisarchitect opleiding wordt verzorgd door vakbekwame en praktijkgerichte docenten. Praktijkdocenten toetsen de examens, zodat deze ook up-to-date qua kennis en inhoud. Linnartz Opleidingengroep hecht grote waarde aan begeleiding uit de praktijk onder meer omdat de kennis en vaardigheden aansluiten op de huidige markt. Je hebt dan ook echt iets aan de styling en binnenhuisarchitect opleiding van Linnartz Opleidingengroep. Of je nu voor jezelf wilt beginnen of bij een gerenommeerd bedrijf aan de slag wilt, wij zorgen ervoor dat je op de juiste manier professioneel wordt klaargestoomd. Behalve deze professionele docenten is het ook mogelijk om bij Linnartz Opleidingengroep gebruik te maken van een studieadviseur, vertrouwenspersoon of studiecoach.

https://linnartz.nl/