Enter in Blue
Image default
Gezondheid

Hoe kan ik wallen verminderen

Hoe kan ik wallen verminderen

Zowel veel mannen als vrouwen vragen zich het volgende af “hoe kan ik wallen verminderen”. Ondanks dat bijna half de wereld van 40 jaar en ouder hier last van heeft blijven mensen zich hier dermate voor schamen dat ze er zelfs pijnlijke ingrepen voor over hebben om het slechts een klein beetje te verminderen. 

Waardoor ontstaan er wallen onder en rond de ogen?

Je moet goed beseffen dat de huid rond en onder je ogen heel erg dun is. Met name door een normale levensstijl die feitelijk al te ongezond is en veroudering raakt de elasticiteit uit deze huid. Ook heeft UVB straling hier wel degelijke invloed op. Het resultaat is dat als je even pech hebt je donkere kringen rond en onder je ogen ontwikkeld. 

Hoe kun je donkere kringen zoveel mogelijk voorkomen:

1. Je dient zo weinig mogelijk alcohol te drinken.
2. Eet tevens zo gezond mogelijk.
3. Sla de vette snacks en het bewerkte voedsel dus zoveel mogelijk over.
4. Eet meer groente, fruit, noten en vis
5. Hydrateer je huid elke dag.
6. Maak je huid ook elke dag goed schoon.
7. Smeer een SPF zodat je de huid rond je ogen zoveel mogelijk spaart.

De oplossing voor donkere kringen en wallen:

De wallen typeren zich doordat ze er donkerder uitzien. Wanneer je gebruik maakt van een huidcrème die de donkere kleur week na week langzaam lichter maakt dan maak je jou uitstraling natuurlijk een stuk mooier. Na ongeveer 4 a 5 weken kunnen de donkere kringen rond je ogen nagenoeg zijn verdwenen. Je kunt hier het product bestellen om je wallen behoorlijk te verminderen.

https://www.facebook.com/huidproblemenaanpakken/