Enter in Blue
Image default
Electronica en Computers

De 4 beste drones van 2014

Ben je op zoek naar een goede drone? Wij hebben een kleine lijst gemaakt van de beste drones. Vergelijk de drones of scroll naar beneden voor meer informatie op onze site.

DJI Phantom 2 Vision Plus drone

De DJI Phantom 2 Vision Plus is absoluut één van de beste drones die op dit moment te koop is. Deze drone is uitgerust met een HD camera die in 1080p kwaliteit opnames kan maken. Ook is het mogelijk om HD kwaliteit foto’s te maken. Ook is het mogelijk om de drone uit te rusten met een GoPro camera waarbij nog betere kwaliteit opnames gemaakt kunnen worden. De DJI Phantom 2 Vision Plus is een perfecte drone voor het maken van HD video’s en foto’s.

Hubsan X4 Mini drone

De Hubsan X4 Mini drone is een mini drone die voornamelijk geschikt is voor binnenhuis gebruik. De Drone is uitgerust met een kleine camera. Hiermee is het mogelijk om video’s te maken en om de beelden live te streamen. De Hubsan X4 Mini drone is voornamelijk geschikt voor kinderen of als eerste drone. De drone is namelijk erg beperkt.

Parrot AR 2.0 drone

De Parrot AR drone is misschien wel meest bekende drone. Deze drone werd als één van de eerste op de consumenten markt beschikbaar. De Parrot drone is te besturen vanaf de meeste smartphones en tablets. Dit maakt de drone erg populair. Daarnaast is de drone uitgerust met een camera die beelden direct kan live streamen op de smartphone of tablet. De bestuurder ontvangt deze beelden en kan via zijn smartphone of tablet de drone besturen aan de hand van de beelden.

DJI F450 drone

De DJI F450 drone is een relatief goedkope drone die erg geschikt is als eerste drone. Deze drone kan geleverd worden als bouwpakket. Je ontvangt een beschrijving en onderdelen zodat je de drone eenvoudig in elkaar kan zetten.

Meer informatie over drones? Of wil je een drone kopen? Ga naar http://www.drone-kopen.eu

http://www.drone-kopen.eu