Enter in Blue
Image default
Alarmsysteem

Beginnen met lockpicken

Wanneer je begint met lockpicking kan het verwarrend zijn als je allerlei YouTube video’s gaat bekijken. Daar lijkt het namelijk soms wel belachelijk makkelijk.

In sommige gevallen is dit misschien wel het geval maar over het al gemeen worden natuurlijk alleen maar de succesvolle video’s geplaatst.

 

Sensationeel

Wanneer je namelijk iemand een paar uur lang ziet priegelen met een slot zonder resultaat. Dan is dat natuurlijk niet zo leuk om naar te kijken.

Het is leuker om een kort filmpje te zien waarin iemand sloten binnen enkele seconden open krijgt. Dit lijkt al snel heel spectaculair en makkelijk.

Maar de mensen die zelf wel eens geprobeerd hebben om een slot te openen met een lockpick technieken weten dat het echt niet zo makkelijk gaat.

 

Lockpicking blijft lastig

Lockpicking is een vaardigheid waar je echt wel wat voor moet oefenen om er echt goed in te worden. Maar zelfs dan kunnen sloten nog wel eens eigenwijs zijn waardoor je dat slot dan weer niet open kan krijgen.

Er is dus eigenlijk maar weinig zekerheid en dat is maar goed ook. Want anders zou de sport veel te makkelijk te misbruiken zijn door mensen met kwade intenties.

Lockpicking is dus een erg leuke sport voor de liefhebber maar voor praktische toepassing is het zeker niet de eerste keuze.

http://lockpicks.be/product-categorie/lockpickguns/