Enter in Blue
Image default
Dieren

Dierenoppas als bijbaan, een goed idee!

Ben je dierenliefhebber? Houd je ervan om te wandelen met een hond of heerlijk met de kat op schoot te zitten? Dan is een bijbaan als dierenoppas vast iets voor jou! Je hoeft er niet ver voor te reizen, want een bijbaan als dierenoppas is ook bij jou in de buurt beschikbaar. Het maakt niet uit of je in Amsterdam, Den Haag of Maastricht woont!

Waar? www.katten-en-hondenoppas.nl!
De website katten-en-hondenoppas.nl is de online locatie waar dierenliefhebbers bijeen komen. Bijvoorbeeld mensen met een huisdier, die op zoek zijn naar een oppas tijdens de vakantie. Want niet ieder dier kan mee. Een poes is immers liever in zijn eigen omgeving en soms is het lastig om een hond mee te nemen. In zo’n geval is men op zoek naar jou. Een dierenoppas in de buurt. Die tegen een vergoeding de hond wil uitlaten, de poes wil aaien of de papegaai eten komt geven! Dierenoppas worden is niet moeilijk en Animal Planet Nanny helpt je graag.

Hoe werk het?
Je kunt op katten-en-hondenoppas.nl een profiel aanmaken. Je geeft aan in welke regio je woont, op welke dieren je wilt en kunt passen- en natuurlijk wanneer je beschikbaar bent. Zodra je advertentie online staat kunnen mensen contact met je opnemen. Na een eerste kennismaking kunnen jullie afspraken maken over de taken en vergoedingen. Op die manier heb je zelf de controle over de allerleukste bijbaan die er bestaat!

http://katten-en-hondenoppas.nl/