Enter in Blue
Image default
Dienstverlening

Mijn ervaring met Elektricien Vlaanderen

Sinds 2005 ben ik gediplomeerd elektricien, dus het liefst had ik de elektra van mijn nieuwe woning zelf aangelegd. Echter kamp ik met een enorm vervelende blessure die het voor mij onmogelijk maakt om mijn werk goed uit te voeren. Aangezien ik nogal perfectionistisch ben, vond ik het best moeilijk om deze klus uit handen te geven aan een andere elektricien. Ik heb dan ook best even het internet afgespeurd om de juiste elektricien voor onze woning te vinden.  Uiteindelijk is het mij gelukt en heb ik op elektricienvlaanderen.be een team van echte vakmensen gevonden. 

Wat moest er gebeuren?

Mijn huis is helemaal vanaf de grond opgebouwd, waardoor er werkelijk niets aanwezig was wat een woning leefbaar maakt. Er was geen water, gas, licht of elektriciteit. Ik had dus iemand nodig die het hele elektra netwerk van A tot Z op de juiste manier kon aanleggen. Ik vond het vooral belangrijk dat dit op een correcte en nauwkeurige manier zou gebeuren, anders kan het in de toekomst vervelende situaties opleveren. De prijs maakte me daarbij niet eens zozeer uit. Ik betaal liever wat meer voor een goed aangelegd elektra netwerk dan dat ik later een smak geld moet neertellen om het opnieuw te laten doen. Gelukkig is dat laatste niet aan de orde! 

Zeer tevreden

Als iemand die al jaren werkzaam is in de branche, vond ik het prachtig om te zien hoe de mannen van dit bedrijf als echte vakmensen aan de slag gingen. Je kon zien dat ze plezier hadden in hun werk en goed waren voorbereid voor ze aan de klus begonnen. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik zeer tevreden ben met het resultaat. Inmiddels is mijn huis helemaal af en kan ik zorgeloos genieten van alle gemakken waarvan de woning is voorzien. Elektricien Vlaanderen is wat mij betreft dus zeker een aanrader!