Enter in Blue
Image default
Mode en Kleding

Het kiezen van een duurzame en mooie handtas

We gebruiken bijna elke dag een handtas. Maar hoe kies je een duurzame en mooie tas?

Vermijd de namaak
Wil je een handtas van echt topkwaliteit, blijf dan uit de buurt van namaak. Topmerken van ontwerpers gebruiken echt leer of hoogwaardig kunstleer, duurzame stiksels, lipjes die riemen en handvatten vasthouden, en kwaliteitsstof van binnen en van buiten om handtassen te maken. De hardware van de portemonnee is, massief, gemaakt voor elk portemonnee ontwerp.

Echt leer Vs. kunstleer
Producten van echt leer zijn heel sterk en duurzaam. Omdat leer van hoge kwaliteit vaak duur is, beginnen sommige bekende ontwerpers nepleer te gebruiken. Kunstleer kan er indrukwekkend echt uitzien en aanvoelen en is gemakkelijk schoon te maken, maar ze hebben een korte levensduur.
Maar of je nu echt of nep kiest, je moet wel een tas kiezen die dikke – liefst dubbele – stiksels heeft. Beperk bovendien de bling op je tas tot een minimum.

Sluitingen en ritsen
Zoals we weten hebben de meeste tassen wat hardware. Zo bieden de ritsen van tassen de beste manier om je kostbaarheden te beschermen, en ritsen moeten dik zijn en niet dun. Het is aan te bevelen te zoeken naar duurzame sluitingen en verbindingsstukken die draaien en bewegen om de tas optimaal te laten functioneren.

Winkel rond
Ga op zoek naar designer outlets of mode discount winkels als je je de nieuwe ontwerpen van dit seizoen niet kunt veroorloven uit de winkel van een topmerk of het warenhuis. Veel middenklasse ontwerpers verkopen ook hoogwaardige en unieke tassen met de nadruk op een gematigde prijs.

Natuurlijk is de beste manier om een handtas te kiezen, aanwezig te zijn. Als je online moet winkelen, moet je naar een gerenommeerde site gaan die veel foto’s heeft, waaronder close-ups van iemand die de tas draagt, en die zorgvuldig bekijken.