Enter in Blue
Image default
Vervoer en transport

Bollerwagen Faltbar

Een bollerwagen Faltbar is kort gezegd een perfect vervoersmiddel. Naast het vervoeren van dingen van A naar B is de Bollerwagen Faltbarook goed voor het vervoeren van kinderen. De kar kan maar liefst 80 kilo vervoeren. 

Het ontwerp van de Bollerwagen Faltbar

De Bollerwagen Faltbar is licht in gewicht waardoor zelfs de kinderen de kar kunnen trekken. Ook heeft de kar een moderne uitstraling, daarnaast is het zeer kindvriendelijk. De handkar is inklapbaar en heeft daarom veel mogelijkheden. De handkar stuurt ook erg licht en vriendelijk en op dezelfde manier als een auto waardoor het geen risico heeft dat de kar kantelt. De kar is leverbaar in 7 kleuren. Gaat het opeens regenen? Geen probleem! U kunt de handkar uitrusten met een regenkap, er zitten twee zijramen in de kap waardoor uw kinderen niks missen. Op een warme dag met veel insecten is het uiteraard ook mogelijk om een klamboe over de kar heen te trekken. Het is ook mogelijk om uw eigen logo of tekst op de wagen te laten borduren of bedrukken.

 

Waarom?

Omdat de kar zo licht in gewicht is en makkelijk te vervoeren is, kan de handkar makkelijk mee in de auto of zelfs het vliegtuig dus u hoeft de handkar nooit te missen in het buitenland. Uw kinderen zullen het geweldig vinden en op een mooie vrije dag tijdens een wandeling hoeft u zich geen zorgen te maken of de kinderen het wel volhouden. Dankzij de brede en hoge wielen is de handkar bestemd voor zand, sneeuw, heuvels of in de stad! En dankzij de afgeronde hoeken en het met schuim beklede frame voorkomt u verwonding van uw kinderen.

Even alles op een rijtje:

–        Robuust mooi ontwerp.

–        Supersnel opvouwbaar en licht

–        Makkelijk mee te nemen

–        Kindvriendelijk

–        Klamboe en regen kap

–        Geschikt op verschillende ondergronden

Ben jij nou ook geinteresseerd? Bekijk dan deze pagina over een Bollerwagen Faltbar!

https://beachwagoncompany.de/bollerwagen-faltbar.html