Enter in Blue
Image default
Tweewielers

Fietsenwinkel Nijmegen reparaties

Als je op zoek bent naar reparaties in Nijmegen, wil je natuurlijk wel een goede fietsenwinkel hiervoor vinden. Het is heel erg vervelend als je fiets kapot is gegaan. Hier kun je natuurlijk zelf eventjes naar kijken, maar vaak is het geval dat dit niet zo veel zal helpen. Daarom is het slim om naar een fietsenspecialist zoals Brouwer Bike Store te gaan.

Haal en breng service

Als je fiets kapot is, wil je natuurlijk wel dat de fiets goed aan komt. Als je geen auto hebt, moet je vaak met de fiets naar de fietsenwinkel lopen. Bij Brouwer Bike Store hoeft dat niet. Ze hebben namelijk een haal en breng service. Dit houdt in dat als je een kapotte fiets hebt, dat ze deze bij je thuis komen ophalen voor reparatie en hier ook weer terug zullen brengen.

Deze haal en breng service is niet altijd beschikbaar. Ze willen dinsdag tot vrijdag tussen 17:00 en 20:00 je fiets ophalen als dit nodig is. Wanneer je fiets opgehaald wordt, krijg je direct een richtlijn van hoelang ze denken dat het gaat duren om je fiets te repareren. Dit is vaak afhankelijk van de drukte.

De haal en breng service van Brouwer Bike Store is helemaal gratis. Dit maakt dat je alleen voor de reparatie hoeft te betalen. Dit scheelt een hoop geld.

Fietsenwinkel Nijmegen leenfiets

Op het moment dat je fiets gerepareerd wordt, wil je natuurlijk nog wel vervoer hebben. Daarom is het prettig om een fiets tijdens de reparatie te kunnen lenen. Het repareren van een fiets kan namelijk meerdere dagen duren.

Een leenfiets kost bij veel fietsenwinkels vaak geld. Hier zit je natuurlijk niet op te wachten. Gelukkig kun je bij Brouwer Bike Store gratis een fiets lenen als je je fiets laat repareren. Dit maakt dat je je gewoon kunt vervoeren als dat nodig is.

Als je direct aangeeft een leenfiets te willen, nemen ze deze direct voor je mee tijdens de haal en breng service. Dit maakt dat je niet eens naar de winkel hoeft om gebruik te maken van deze gratis leenfiets.