Enter in Blue
Image default
Woning en Tuin

Een zwembad laten plaatsen door professionals

Wilt u graag een zwembad laten plaatsen in uw tuin? Dan kan u misschien eens langsgaan bij Alegria uit Melle, bij Gent. Deze installateur plaatst houten zwembaden in tuinen over heel België en Nederland. Zij hebben al meer dan veertig jaar ervaring met het installeren van privé-zwembaden in tuinen. Lees zeker verder om te ontdekken wat hun diensten allemaal zijn!

Een mooi houten zwembad in uw tuin?

Wanneer u een kwaliteitsvol houten zwembad wil laten plaatsen door deze ervaren installateur, kan u kiezen uit verschillende soorten zwembaden. Zij installeren een standaard versie, een premium of een luxe versie van hun houten zwembaden. Hoe hoger de klasse, hoe meer extra comfort uw zwembad u zal bieden. Als u wil gaan voor een echt thuisvakantiegevoel, dan gaat u best eens kijken naar het aanbod van deze installateur. Ze gebruiken hoogwaardig hout uit het noorden van Europa. Een zwembad laten plaatsen door deze installateur kan voor een opbouwzwembad maar ook voor een ingebouwd zwembad. Ze hebben verschillende modellen waardoor u er altijd eentje vindt dat in uw tuin past. Hebt u geen plek voor een houten zwembad of krijgt u geen bouwvergunning voor een bouwkundig zwembad? Dan kan u ook opteren voor de Zodiac-modellen van deze installateur. Die zijn verplaatsbaar maar toch volwaardig als zwembad. Op die manier kunnen zij een zwembad aanbieden voor iedereen, hoe klein of groot uw tuin ook is. Bovendien plaatsen zij ook luxueuze en prachtige poolhouses. Zo wordt uw tuin een waar paradijs!

Bekijk hun verscheiden aanbod

Op de website van deze zwembadinstallateur kan u al hun producten bekijken. Naast zwembaden en poolhouses verkopen zij ook zwembadaccessoires en producten voor het zwembadonderhoud. Bent u overtuigd van hun aanbod? Dan kan u uw ideale zwembad makkelijk laten plaatsen. U kiest op de website gewoon uw favoriete model en boekt meteen een afspraak. Beter kan toch niet? Bekijk zeker hun aanbod!