Enter in Blue
Image default
Tweewielers

Gilera Fuoco

Ben je uitgekeken op de saaie auto’s die momenteel op de weg rijden, maar wil je toch iets anders dan een stoere Harley of Honda? En ook belangrijk, je hebt wellicht nog geen motorrijbewijs… Dan is jouw droom uitgekomen in de vorm van de Gilera Fuoco hybride scooter. Drie wielen, een krachtige motor, een heerlijk comfortabele zit en een stoer uiterlijk. Het mooiste is dat je geen motorrijbewijs nodig hebt om op de Gilera Fuoco te rijden. Deze macho variant van de eveneens populaire driewieler Piaggio MP3 is een oogstrelend mooie scooter, auto, motorfiets…wat jij wilt!

 

Driewielers voor volwassenen

Als kleine hummeltjes reden we al rond op een driewieler, als volwassenen kiezen we opnieuw voor drie wielen. De Gilera Fuoco past perfect in de trend van hybride drie- en vierwielers. Je rijdt net zo stabiel op een Gilera Fuoco als op een Quad dankzij het elektronische geregelde stabilisatiesysteem, en houdt toch het vrije gevoel van een motorscooter. De Gilera Fuoco valt voor de Nederlandse wet onder autovoertuigen, je hoeft geen speciaal motorrijbewijs te halen om op de Gilera Fuoco te rijden. Je hoeft bij de verkeerslichten niet eens af te stappen, de Gilera Fuoco ligt compleet stabiel op de weg en is tegelijkertijd zeer wendbaar in de bochten.

 

Power van buiten en binnen

Onder het stoere uiterlijk vinden we een 492cc cilinder met 4 kleppen die 40PK levert. Naast de 46,5Nm koppel is de Gilera Fuoco ook zuinig in gebruik. Voor de wegenbelasting valt de Gilera Fuoco onder de motorfietsen, daar spaar je direct kosten mee dus! De Gilera Fuoco is verkrijgbaar in drie kleuren mat grijs, zwart en zwart-wit dus. Met de stoere Gilera Fuoco wordt rijden op de weg een waar genot, de toekomst is met deze hybride scooter een stuk dichterbij gekomen! Bekijk de Gilera Fuoco in de webshop, bekijk alle details en informeer ook naar de lease opties.

https://www.fastfuriousscooters.nl/motorscooters/piaggio-mp3/