Enter in Blue
Image default
Cadeau

Top cadeau-ideeën voor de feestdagen

Als je al een beetje met het plannen van jouw kerstinkopen bezig bent, dan ben je hier aan het juiste adres. Want dankzij online bestellen is het verkrijgen van kerstcadeaus voor de feestdagen eenvoudiger dan ooit. Of je nu iets voor je mama en papa zoekt, of voor jouw bestie, baas of liefje shopt. Deze volgende kerstcadeau-ideeën maken de feestdagen voor iedereen gegarandeerd speciaal.

Tech geschenken

 

De elementen van een goed cadeau, namelijk bedachtzaamheid, bruikbaarheid en uniekheid, mogen echt niet tot een groot budget beperkt worden. Ook al lijkt het soms moeilijk om een tech liefhebber te zijn als de webwinkel vol met dure gadgets staat. Tech producten blijven echter geweldige cadeaus. Want er zijn tal van coole gadgets en accessoires voor minder dan 25 euro beschikbaar. Je kunt voor dit bedrag zeker allerlei leuke, nuttige, vermakelijke en creatieve geschenken voor de tech liefhebbers vinden. Denk bijvoorbeeld aan smartphone opladers, een ring selfie licht of een van kleur veranderende slimme gloeilamp.

 

Het is bovendien belangrijk om al vroeg met het plannen van je Black Friday aankopen te beginnen! Want dit is voor veel shoppers het allerbeste moment voor de feestdagen om met hoge kortingen je online tech cadeau slag te slaan. Het antwoord op de vraag: ‘Wanneer is Black Friday 2022?’, is ook dit jaar van top belang om hier optimaal van te profiteren.

De iets duurdere tech cadeaus

 

Het leven gaat snel… en het online shoppen voor last-minute tech cadeaus gaat soms nog sneller! Maar gelukkig weet je nu dat het Black Friday shopping evenement jou daar aangenaam bij kan helpen. De volgende geschenken onder de 50 euro zijn zowel persoonlijk als uniek.

 

  • Een Apple AirTag, Samsung SmartTag Plus of Tile Pro is een zekere manier om verloren voorwerpen, zoals sleutels of een tas, terug te vinden. Zo’n GPS tracker gebruikt een app en speelt een geluid af om het item terug te vinden.

 

  • Of doe iemand een kleine maar machtige slimme assistent cadeau. Een virtuele helper, zoals de Google Nest Mini of Amazon Dot Echo is voor slechts een paar tientjes te koop. Vrienden en familieleden zullen het geweldig vinden om de lichten te dimmen, het volume op hun tv te regelen, of het weer te weten. Dit allemaal met enkel het geluid van hun stem!

 

  • En een USB mini koelkast is een redder in nood voor de collega’s wiens eten of drinken altijd op het kantoor ingenomen wordt. Of is super handig voor al die thuiswerkers die het te druk hebben om naar de keuken te lopen. Het kan de drankjes niet alleen koel opslaan, maar kan ook tussen koude en warme temperaturen schakelen.

Cadeaus onder een tientje

 

Niet iedereen in je leven, zoals de vriendelijke postbode uit de buurt of (verre) familieleden die je maar één keer per jaar ziet, zal tijdens de kerstperiode een mooi cadeau van je ontvangen. Het is echter altijd een aardig gebaar om ze een kleine blijk van liefde en waardering te geven. Om zo te laten zien dat je aan ze denkt.

 

Het is dan uiteraard wel belangrijk om ze iets te geven dat ze echt wel zullen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan kabelclips die al je (smartphone of computer) kabels georganiseerd houden. Of ga voor een ‘popsocket’ mobiele telefoon accessoire. Die levert niet alleen een stevige grip op een mobieltje, maar fungeert ook als een standaard. En zijn ook nog eens in veel verschillende kleuren verkrijgbaar!

 

Je zou ook aan een grote en warme sjaal kunnen denken. Een fijne hydraterende lippenbalsem klaart de klus ook voor velen. En de schoonheid liefhebsters in jouw leven zullen dol op een make-up borstelset zijn. Daarnaast is een herbruikbare waterfles een ander perfect geschenk, plus een ideale manier om onze planeet te helpen redden.

 

Ondanks al het feestelijke gejuich tijdens de feestdagen, kan deze periode een stressvolle tijd zijn als jij van plan bent om voor velen cadeaus te kopen. We hopen echter dat de bovenstaande tips jou wat ideetjes en verlichting hebben gebracht. Om dit allemaal zo relaxed mogelijk vanuit je luie stoel online mogelijk te maken.