Enter in Blue
Image default
Telefonie

Waarom is een simonly abonnement zo goedkoop?

Waarom sim only abonnementen goedkoop zijn? 

Wanneer je een sim only abonnement zal je opvallen dat deze zeer goedkoop zijn. Goedkoper dan een abonnement met telefoon. Het verschil is soms wel erg groot. Hoe komt dit? Vooral als je een nieuw toestel wilt, en dan vooral het nieuwste topmodel, dan zal je opvallen dat dit schreeuwend duur is. Aanbieders weten dat er veel mensen zijn die graag het nieuwste van het nieuwste willen en maken hier gebruik van wat betreft de prijs. Wie slim is wacht een aantal maanden. Dit kan namelijk een hoop geld schelen.

Wat opvalt is dat de eerste maanden de prijzen drastisch dalen. Ook de prijzen van losse toestellen dalen snel. Een combinatie van een los toestel en een sim only is dan zeer aantrekkelijk. Het kost je eenmalig veel geld, maar je maandlasten blijven laag. Steeds meer mensen gaan dit inzien en kiezen dus voor een goedkoop sim only abonnement. Bekijk je bijvoorbeeld de sim only abonnementen van Vodafone en vergelijk je deze met de abonnementen met toestel dan kan dit al snel de helft schelen.

Sim only abonnementen steeds meer in trek

Sim only abonnementen zijn de laatste tijd steeds populairder. Door de stijgende kosten van mobiel bellen kiezen steeds meer consumenten voor een goedkoop sim only abonnement. Maar is dit de enige reden? Dat een sim only goedkoop is weten de meeste mensen wel. Je kan tot wel 80% besparen op je mobiel kosten. De kosten van de dure mobiele telefoon , die je vaak dubbel betaald bij een abonnement, zijn niet doorberekend bij een sim only abonnement. Vaak zijn er nog andere redenen.

Belangrijke reden is ook vaak dat het ‘oude’ mobieltje nog goed werkt. De technologie gaat niet meer zo snel als een aantal jaar geleden. De rek is er uit. De nieuwste mobiele telefoons zijn wat specificaties betreft niet veel beter als de telefoons van een jaar terug. Veel consumenten maken een duidelijk afweging. Nog een jaar met de oude mobiel doen en een jaar flink kosten besparen. Of een nieuwe mobiel waar de lol na een paar weken ook wel van af is. In deze crisistijd is de mobiele telefoon een mooie post om op te bezuinigen. Minder bellen en internetten dat willen we niet. Daarom wordt er naar een andere manier gezocht om te bezuinigen. Een sim only is dan een slimme keus.

https://smartphoneblog.nl/