Enter in Blue
Image default
Telefonie

iPhone 6 hoesje

Twee weken geleden was het weer zo ver. Ik mocht mijn mobiele abonnement verlengen dat betekende dus ook dat ik een nieuwe mobiel uit mocht zoeken. Hiervoor heb ik een tweejarig abonnement gehad met een iPhone 5 en dat is mij erg bevallen. Vandaar dat ik deze keer niet bepaald voor een lastige keuze stond. Ik wist vrijwel meteen dat ik de nieuwe iPhone 6 wilde hebben en dus was mijn keuze snel gemaakt. Ik moest nu alleen nog maar uitzoeken waar het abonnement voor een iPhone 6 het goedkoopste is.

 Wel of geen hoesje?

Er zijn tegenwoordig enorm veel providers die de nieuwste smartphones allemaal weer voor een andere prijs aanbieden. Daarnaast is ook overal de kwaliteit van de server en van het internet weer verschillend en vandaar dat mijn keuze niet zo snel gemaakt was. Bij één provider kwam ik echter wel een abonnement voor mijn nieuwe mobiel tegen waar ik een iPhone 6 hoesje bij zou krijgen. Ik heb in de twee jaar hiervoor nooit problemen gehad met schade aan mijn iPhone 5, dus het leek mij in eerste instantie niet erg interessant om een iPhone 6 hoesje bij mijn abonnement te nemen. Vandaar dat ik uiteindelijk mijn iPhone ergens anders heb besteld, zonder hoesje.

 Spijt

Enkele dagen nadat ik mijn iPhone 6 had ging het echter al verkeerd. Terwijl ik mijn hond aan het uitlaten was, werd ik uit balans gebracht en liet ik mijn mobiel op het asfalt vallen. Ja hoor, er zat gelijk een flinke barst in mijn scherm. Had ik nou toch maar een iPhone 6 hoesje gekocht. Echter was ik gelukkig wel verzekerd, dus het vervangen van mijn scherm bracht geen extra kosten met zich mee. Nadat het scherm gemaakt was, ben ik gelijk op het internet op zoek gegaan naar een iPhone 6 hoesje. Gelukkig kwam ik al snel uit bij iphonehoesjes.nl, waar ze een enorm aanbod hebben voor hoesjes. Daar heb ik voor een goede prijs alsnog een hoesje gekocht voor mijn iPhone.

http://www.iphonehoesjes.nl/iphone-6-hoesjes