Enter in Blue
Image default
Hobby en vrije tijd

Zelf meubels opknappen met folie

Zijn je meubels zodanig versleten dat het tijd wordt voor verniewing? Of ben je helemaal uitgekeken op je huidige interieur en is je tafel, je kast en keuken toe aan vervanging of renovatie? Bedenk dan dat je je huidige meubels ook op kunt fleuren met plakfolie. Plakfolie is namelijk speciaal ontworpen en gemaakt om meubels mee te beplakken. Zo kun je dus van een saai tafelblad, weer een heel hip tafelblad maken. En zo kun je van een bruine jaren 80 keuken, een trendy hoogglans keuken maken. Ook kun je je deuren beplakken met plakfolie, kozijnen, vensters, kastdeuren en alle andere artikelen die glad zijn.

Als je denkt dat het werken met plakfolie alleen voor profs is weggelegd, dan heb je het mis. Iedereen kan er namelijk mee over weg want het plakken zelf is haast kinderlijk eenvoudig. Het is ook leuk! Veel mensen vinden het erg leuk om creatief bezig te zijn. Als je dan ook nog een verbluffend resultaat waar maakt, dan heb je een echte win win situatie. Daarnaast ben je met een plak project veel minder geld kwijt dan dat je allemaal nieuwe meubels zou kopen!

Bij Raamfolie Online, een webshop met alleen maar folies, koop je niet alleen zelfklevende folie voor op ramen, maar ook plakfolie voor meubels. Ze verkopen ze daar in verschillende afmetingen. Vaak kun je de lengte zelf bepalen. Dus voor grote projecten kun je ook grote stukken kopen. Het interieurfolie is al verkrijgbaar vanaf 2 euro. Maar als je echt voor kwaliteit wilt gaan, dan kun je ook het professionele folie kopen. Deze is wel wat prijziger, maar zeker de moeite waard. Het professionele kleeffolie is namelijk ook krasvast en erg bestand tegen water en gebruik. Als je interesse hebt in decoratiefolie? Kun je het beste even naar de desbetreffende website gaan en een proefstaaltje bestellen van de soorten folie die jij mooi vindt. Je krijgt dan van elk soort een klein stukje toegestuurd, en die kun je dan nader bekijken. Tussen de goedkope variant en de duurdere variant zul je direct het verschil voelen. Verder ontvang je bij je proefstaaltjes ook meteen een kortingscode die je dan bij je eerste echte officiele bestelling kunt gebruiken.

https://www.raamfolieonline.nl/