Enter in Blue
Image default
Gezondheid

Uitstekend verzekerd voor tandheelkundige hulp

Met name voor gezinnen met (jonge) kinderen is een goede tandartsverzekering geen overbodige luxe. De meeste kinderen zijn nu eenmaal dol op snoep, frisdrank en andere suiker- en zuurhoudende producten, terwijl ze niet altijd van de noodzaak van het tandenpoetsen overtuigd zijn. Bovendien heeft het kindergebit naast het vullen van gaatjes soms ook ondersteunende tandheelkundige zorg nodig. Daarbij kunt u denken aan een fluorbehandeling, het aanbrengen van een beugel of het uitvoeren van een behandeling bij een aangeboren gebitsafwijking. Gelukkig zijn er uitstekende zorgverzekeringen om hoogwaardige mondzorg voor u en uw kinderen te waarborgen.

 

Basisverzekering vergoedt niet alles

Kinderen tot achttien jaar zijn voor de reguliere mondzorg verzekerd via de basisverzekering. Deze verplichte verzekering bestaat uit een basispakket dat voor elke Nederlander hetzelfde is. Ouders dienen kinderen jonger dan achttien jaar overigens zelf aan te melden om ervoor te zorgen dat deze verzekerd zijn. Toch dekt de basisverzekering niet alle zorg die u of uw gezin misschien nodig heeft, zoals een beugel voor uw zoon- of dochter. Een tandartsverzekering kan een uitkomst bieden. De beste tandartsverzekering voor het hele gezin vindt u bij Salland. Een voordeel is bijvoorbeeld dat spoedeisende mondzorg in het buitenland standaard in het pakket zit. Tevens is er een vergoeding voor orthodontie bij kinderen tot achttien jaar. Dit betekent onder andere dat het aanbrengen van een beugel (deels) vergoed wordt.

 

Gezinsleden meeverzekerd in collectieve zorgverzekering

Salland staat bekend om zijn lage maandpremies en goede dekking. Wilt u de kosten nog wat meer drukken, dan kunt u kiezen voor een collectiviteitsverzekering. Via werkgevers en verenigingen die met Salland afspraken hierover hebben gemaakt kan gebruik worden gemaakt van een collectiviteitskorting op de zorgverzekering. Hierdoor krijgt u bovenop het toch al lage maandbedrag nog eens een aantrekkelijke premiekorting. Om het voor u mogelijk te maken om extra te besparen geldt de collectiviteitskorting ook voor meeverzekerde gezinsleden. Zo zijn u, uw partner en uw kinderen dus optimaal verzekerd voor een zo laag mogelijke maandpremie.

http://www.salland.nl/