Enter in Blue
Image default
Gezondheid

Speciale zorg voor vrouwen

De meeste zorgverzekeringen maken geen onderscheid tussen mannen en vrouwen, terwijl vrouwen op veel gebieden nu eenmaal andere zorg nodig hebben dan mannen. Daarom richt Energiek zich op zorgverzekeringen speciaal voor vrouwen. Ook werkt Energiek samen met instellingen die zich sterk maken voor betere zorg voor vrouwen. Feit is nog steeds dat medicijnen vaak alleen op mannen worden getest en dat bepaalde vrouwspecifieke aandoeningen niet worden erkend door zorgverzekeringen. En dus ook niet worden vergoed. Tijd voor verandering! 

Voordelen op een rij

Als je een zorgverzekering hebt bij Energiek, dan heeft dit een aantal belangrijke voordelen. Zo wordt anticonceptie vergoed in alle aanvullende verzekeringen. Ook worden vanuit de aanvullende verzekeringen alternatieve geneeswijzen vergoed, net als cursussen omtrent gezondheid. Wij bieden niet alleen de juiste verzekeringen, maar vinden het ook belangrijk dat je fit en gezond blijft. We delen daarom zo veel mogelijk gezondheidstips met jou, via onze website en Facebook pagina. 

Ook reguliere zorg

Naast vrouwspecifieke zorg heb je misschien ook andere zorg nodig, zoals de tandarts en de opticien. Uiteraard kun je ook dit soort zorg vergoed krijgen als je een aanvullende zorgverzekering bij Energiek hebt. Bril en lenzen worden in 2015 niet meer vergoed vanuit de basisverzekering als er geen sprake is van een bijzondere oogafwijking. Maar daarvoor kun je altijd een aanvullende verzekering afsluiten. Op de website kun je meer informatie vinden over onze bril zorgverzekering. En ook voor een tandverzekering ben je bij ons op de goede plek. Met de Energiek TandExtra verzekering krijg je 80% van je tandartskosten tot 250 euro per jaar vergoed. Neem voor meer informatie gerust eens contact met ons op.

http://www.energiek.nl/