Enter in Blue
Image default
Aanbiedingen

Ayahuasca

Als je dit leest, vraag je je waarschijnlijk af wat Ayahuasca (klik hier voor de website) ceremonies zijn. Geen zorgen, want dat kunnen wij je uitleggen. Ten eerste, wat Ayahuasca is. De Ayahuasca drank is een drankje afkomstig uit Zuid-Amerika, bekend van zijn bittere smaak en bruinrode kleur. Diverse stammen die in het Amazone regenwoud wonen hebben een lange traditie van Ayahuasca thee maken. Deze theesoort wordt gemaakt van twee verschillende planten: de Banisteriopsis caapi liaan en de Psychotria viridis. De stammen die deze Ayahuasca thee maken zien de drank als een belangrijk medicijn die gebruikt wordt bij religieuze ceremonies of om bepaalde kwalen te genezen. Ayahuasca wordt veel geassocieerd met fysieke en mentale reiniging. Dat is dus waar Ayahuasca vandaan komt, wat voor een rol speelt het in de Ayahuasca ceremonie?

De Ayahuasca ceremonie

Wij van Innerlijke reis bieden begeleiding bij Ayahuasca ceremonies aan die bedoeld zijn om je persoonlijke ontwikkeling te bevorderen. Daarnaast helpt de Ayahuasca ceremonie ook om je spiritueel te laten groeien, en je emotioneel en fysiek te helen. Voorbeelden van situaties waar Ayahuasca ceremonies kunnen helpen zijn verslavingen, rouwverwerkingen, PTSD en depressie. Als jij lijdt onder een van deze problemen, is Ayahuasca iets voor jou. Je kunt je aanmelden voor groepsceremonies op onze website, maar er zijn ook individuele Ayahuasca sessies en ceremonies die je kunt aanvragen.

Uniek voor iedereen

Ayahuasca geeft iedereen zijn of haar unieke ervaring, die zijn gelijke met een andere niet kent. Je kunt hiermee in je ziel kijken en erachter komen wie jij daadwerkelijk bent, in plaats van het masker dat veel mensen dagelijks dragen. Je kunt met een Ayahuasca ceremonie een band leggen met je onderbewuste, je ware zelf. Dit werkt door middel van enzymen en lichaamseigen stoffen die in je hersenen te werk gaan, waardoor je dieper in jezelf kunt gaan zoeken. Natuurlijk zijn Ayahuasca ceremonies niet gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek, hoewel de werkzame stoffen in de planten in de Ayahuasca drank wel echt bestaan. Als deze ceremonie dus werkt, ligt dat hoogstwaarschijnlijk aan jouw geloof dat de Ayahuasca thee werkt. Wij hebben er vooral baat bij dat je ons betaalt om jou te laten geloven dat de Ayahuasca thee werkt, waardoor je fysiek en mentaal geheeld kan worden. Kom daarom bij ons langs, zodat jij je eerste stap naar een completere zelf kunt zetten.