Enter in Blue
Image default
Dienstverlening

Lage prijs vertaling

Het laten vertalen van teksten hoeft helemaal niet duur te zijn en het kan vaak al voor hele lage prijzen. Je moet hiervoor wel even de tijd nemen en een goedkope vertaalbureau vinden.

Hoe vind ik een goedkope vertaalbureau?

In het vinden van een goedkope vertaalbureau gaat wat tijd inzitten. Je moet namelijk de prijzen van verschillende vertaalbureaus gaan vergelijken. Dit doe je door de websites van de vertaalbureaus te bezoeken. Op de website vind je de tarieven voor de verschillende diensten dat een vertaalbureau levert. Dit wordt soms moeilijker gemaakt door het feit dat niet elke vertaalbureau zijn tarieven op de website zet. In zulke gevallen moet je gewoon een offerte aanvragen en kijken hoeveel het gaat kosten. Door daarna alle tarieven met elkaar te vergelijken vind je een goedkope vertaalbureau. We hebben een aantal alvast op een rijtje gezet.

Betalen

Elke vertaalbureau werkt weer anders en het betalen voor hun diensten is ook verschillend. De meeste vertaalbureaus vragen de betaling vooraf. Dit kun je veilig online doen met verschillende betaalmogelijkheden. De meeste voorkomende methodes zijn PayPal, Ideal en creditcard. Je kunt vaak ook overboeken van bank naar bank. Bij sommige vertaalbureaus mag je ook achteraf betalen met een factuur.

http://www.wordhouse.com/nl/offerte-menu/