Enter in Blue
Image default
Woning en Tuin

Spouwmuurisolatie? advies en soorten spouwisolatie

Spouwmuurisolatie wordt niet zelden onder de loep genomen om de energiefactuur nog drastisch te gaan verlagen.  Zo goed als alle woningen in Vlaanderen zijn vaak al van voorzien dakisolatie, een condensatieketel en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 bestaande woningen van spouwisolatie voorzien. Biij oudere woningen die gebouwd zijn tussen 1930 en 1975 zijn er nog heel veel ongeïsoleerde spouwmuren.

De Vlaamse Overheid voorspelt dat dit aantal de volgende  jaren nog aanzienlijk zal gaan verhogen door het aantrekkelijke investeringsklimaat. De spouwmuur na-isoleren gebeurt op een relatief vlotte en eenvoudige methode. De toepassing gebeurt ook vaak in maar enkele dagen en genereert maar zeer weinig overlast. De investing is zeer snel terugverdiend en is één van de meest doeltreffende manieren om een woning nog energiezuiniger te maken met een relatief kleine ingreep.

Wilt u de isolatie van de spouwmuur laten aanbrengen door een lokale specialist isolatie? Surf dan snel even nar  de website van Soloya.be

http://www.soloya.be/spouwmuurisolatie/