Enter in Blue
Image default
Dienstverlening

Een bedrijvencentrum nabij Gent dat jouw bedrijf doet groeien

Als je op zoek bent naar een werkplek, of een vestiging voor je nieuwe bedrijf, dan raden we je Idola aan. Zij baten een bedrijvencentrum bij Gent uit, in Lochristi. Als je het ons vraagt is dat hét ideale bedrijvencentrum voor een nieuw bedrijf of een startup, of een kmo. Zij ontladen jou op logistiek vlak. Zo kunnen jij en je medewerkers zich focussen op jullie doel: jouw bedrijf doen floreren. Je kan bij hen een postbus huren een vergaderruimte afhuren, of voor langere tijd één of meerdere kantoorruimtes huren.

Goede omkadering in een aangename setting

Bij Idola hebben ze aan alles gedacht wat betreft een goed werkend bedrijvencentrum in Gent waarin elk bedrijf dat zich er vestigt zich comfortabel voelt en het aangenaam werken is. Zo is er een uitstekende receptiedienst met permanentie, onthaal voor gasten of klanten en telefoondienst. Het gebouw is goed beveiligd door alarmsystemen en bewaking en dergelijke. Ook is er een badgesysteem waarvan al jouw medewerkers gebruik kunnen maken. Het gebouw wordt proper gehouden door een betrouwbare kuisploeg. Verder kan je kiezen of je je kantoorruimte bemeubeld huurt of niet. Weer een zorg minder! Het highspeedinternet en de telefoonlijnen liggen ook al in elke ruimte. Verder heb je steeds de optie om van kantoorruimte te veranderen als je bijvoorbeeld nieuwe medewerkers in dienst neemt. Zo heeft iedereen de plek die ze nodig hebben om jouw bedrijf te helpen groeien!

Bij dit bedrijvencentrum zit je goed

Dit bedrijvencentrum in Lochristi is heel dicht bij Gent, maar toch gemakkelijk te bereiken met de wagen. Je kan er ook goed parkeren, en jouw klanten, medewerkers en gasten ook! Bovendien hebben ze ook een keuken met daarbij een cafetaria en een fitnesszaal. Het is een werkplek waar je je goed zult voelen en bovendien goed kunt netwerken door de andere startups in de omgeving.

https://idola.be/nl