Enter in Blue
Image default
Aanbiedingen

coaching begeleiding door Ucare

Wat is Loopbaanbegeleiding?

Loopbaanbegeleiding is het begeleiden en adviseren bij het maken van loopbaankeuzes. U ontvangt persoonlijke opvang  waarbij de loopbaanbegeleiders conversatiepartner voor u zijn. Loopbaanbegeleiding bied u inzicht in uw kansen, hartstocht , talenten, motivatie en positie op de arbeidsmarkt. Welke fasen moet ik zetten om de geschikte ambt te vinden? Wat is mijn capitulatie? Hoe benut ik mijn kwaliteiten optimaal. Een opbrengst op deze vraag ontvangt u doormiddel van loopbaanbegeleiding. Een cursus loopbaanbegeleiding is geschikt voor werkenden, zelfstandigen en carrièremannen- en dames.

coaching begeleiding door Ucare


 

Waarom loopbaanbegeleiding?

is erop gericht om u te assisteren bij wisselingen in uw leven. Heeft u moeite met bewerkingen in uw job of loopbaan? Raakt u de balans kwijt tussen uw werk- en privéleven? Loopbaanbegeleiding kan u voorzien van advies. Dat raadgeving begeleidt u bij het vinden van een beantwoording op uw vraag. Samengevat, met de focus loopbaanbegeleiding lost u het kwestie op. Enkele pluspunten van loopbaanbegeleiding zijn: voordelig met jobcheques, een procesverloop bezorgt antwoorden op en beter in uw schoenen staan.

 

Hoeveel kost loopbaanbegeleiding?

8 uur loopbaanbegeleiding kost slechts €80,-  In totaal stelt de Vlaamse overheid 8 uur vakkundige loopbaanbegeleiding beschikbaar. Het gemiddelde tarief van twee loopbaan cheques is € 1100,-. De Vlaamse overheid betaalt het verschil voor u en neemt € 1020,- voor hun rekening.

Voor wie is Loopbaanbegeleiding?

Hoe kunt u zich overtreffen in uw beroep, waarom wordt ik nooit uitgenodigd in een sollicitatie gesprek? En u begeert meer uit uw carrière halen. Maar hoe doet u dit?

Ik heb moeite om mijn werknemers te motiveren, ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta en ik schuif de vervelende taken voor me uit. Herkenbaar? Met loopbaanbegeleiding kunt u hier iets aan doen.

Bent u ontslagen of zit u in opzegtermijn? U weet niet waar u op moet solliciteren. Of uw wordt niet uitgenodigd op sollicitaties. Met loopbaanbegeleiding kunt u dit aanpakken.

Loopbaanbegeleiding is er voor alle, ZZP’ers, carrièremannen- en vrouwen die met vragen worstelen aangaande hun carrière en personeel die in hun opzegtermijn en duur van verbrekingsvergoeding zitten. Enkele problemen waar u tegenaan loopt en waar loopbaanbegeleiding u mee escorteert.

Cheque besteld; hoe nu verder?

Heb ik recht op loopbaancheques indien ik in mijn opzeggingstermijn zit?

Op het moment dat u in uw opzegtermijn zit, kan u uw jobcheques bestellen. Wanneer uw opzeggingstermijn verstrijkt, is het niet mogelijk om loopbaancheques te bestellen. Tevens heeft u recht op jobcheques tijdens uw periode van verbrekingsvergoeding.

Hoe zien loopbaancheques eruit?

Wij inzien dat u het fijn vindt om te narekenen of u in het bezit bent van een officiële jobcheque. De echte jobcheques kan u herkennen aan:

Zijn de jobcheques fiscaal aftrekbaar?

Nee. Het is niet mogelijk om uw loopbaancheque af te trekken van de belastingen.

Stap 1. VDAB controleert of u recht heeft op jobcheques.

Heeft u er wel recht op? Dan verkrijgt u van de firma Edenred een overschrijvingsformulier voor € 40,- via uw mail of post.

Stap 2. Heeft u het bedrag betaald? Dan verkrijgt u (binnen 14 dagen) uw jobcheque van Edenred via mail of per post. De mail of brief is de bevestiging dat u betaald heeft en aan alle voorwaarden voor Loopbaanbegeleiding volstaan.

 Heeft u een vorm van autisme?

Mensen met een vorm van autisme/ADD/ADHD of gedragsproblemen voelen zichzelf prettig tijdens de loopbaantrajecten. De informele omgeving, de heldere ordening en de vele locaties dichtbij uw woonplaats zorgen daarvoor. De betrokken en individuele opvang van de loopbaanbegeleiders draagt bij aan dat prettige gevoel.

Loopbaancheques

Met de jobcheques verkrijgt u goedkope loopbaanbegeleiding. Tijdens het jobbegeleidingstraject gaat u gemeenschappelijk met de loopbaanbegeleider kijken naar uw loopbaanvraagstukken. Tevens ontvangt u inzicht in uw positie op de arbeidsmarkt en wordt er gekeken naar het belang van de verhouding tussen uw job- en privésituatie. De jobcheques zijn een elektronisch betaalmiddel voor professionele loopbaanbegeleiding . De jobcheques zijn beschikbaar gesteld door de Vlaamse overheid.

Wanneer komt u in aanmerking voor jobcheques

Vanaf artikelen maart 2015 hebben ook personeel die in Vlaanderen wonen, maar niet werken, recht op loopbaancheques (en opleidingscheques). Idem geldt voor Europese personeel die in Vlaanderen of het Brussels Hoofdstedelijk Gewest werken, maar niet wonen.

Ambt test

Mits u behoefte heeft aan inzicht in uw kansen, passie, kwaliteiten, motivatie en plaats op de arbeidsmarkt.

Heeft u behoefte aan joboriëntatie? Is dit de gepaste taak voor u? Heeft u behoefte aan inzicht loopbaanbegeleiding? Gaat het de juiste kant op met uw carrière? Indien u vragen heeft betreffende uw loopbaan, dan biedt loopbaanbegeleiding inzicht.

Ga naar loopbaantest.be vul slechts 12 vragen in en u ontvangt meteen het resultaat in uw mailbox.

http://ucareloopbaanbegeleiding.be/ontvang-loopbaanbegeleiding/