Enter in Blue
Image default
Winkelen

Roermond shopping outlet

 Roermond Premium Outlets Shoppen bij meer dan 120 winkels met meer dan 200 topmerken tegen de absoluut laagste prijs? Dat kan in Designer Outlet Roermond. Sinds de opening in 2001 biedt dit winkelparadijs dagelijkse kortingen van 30% tot 70% op topdesignerproducten. Van BOSS, Dolce & Gabbana, Polo Ralph Lauren en Diesel tot Nike, Seiko en Michael Kors, je vindt ze in Roermond!

Elke zondag geopend Designer Outlet Roermond is doordeweeks geopend van 10.00 tot 20.00 uur en in het weekend (ook op zondag) van 9.00 tot 20.00 uur. Deze merkwinkels zijn 363 dagen per jaar open. Alleen op 25 december en 1 januari is de poort gesloten.

Veel topmerken Sinds de opening in 2001 zijn er continu nieuwe winkels van topmerken geopend. Grote modemerken zijn aanwezig: dameskleding, herenkleding, kinderkleding en sportkleding. Tassen, schoenen, sieraden en andere accessoires vind je in verschillende merken, maar ook in ondergoed en badkleding. Er zijn ook aardewerk en glaswerk en diverse huishoudelijke apparaten. De merkengids is te vinden op de Designer Outlet-website, en er is een kleine selectie van: Polo Ralph Lauren,  Prada, Gucci,  Zegna,Hugo Boss, Armani, Gant, Societyshop, Dolce & Gabbana,  Burberry,  Nike , Adidas, Tommy Hilfiger, Puma, Björn Borg, Black & Decker, UGG Australia  en The Bodyshop, Michael Kors,. Weet je, er is te veel om te zeggen.

 

Er zijn slechts twee vergelijkbare winkelcentra in Nederland: Lelystad en Roosendaal. Er is een centrum in de buurt van Maasmechelen in België. Hoewel Lelystad als eerste van deze vier hotels openging, heeft Roermond inmiddels de overwinning behaald op alle vlakken: het aantal merken en winkels en het aantal bezoekers. Het centrum van Roermond is de enige mogelijkheid om de monumentale binnenstad op loopafstand (3 minuten) te bezoeken.

Zeer optimistisch over Roermond De positieve impact van de komst van designeroutlets naar Roermond is duidelijk zichtbaar in de historische binnenstad. Ondanks de terugval in de detailhandel is de binnenstad nog steeds aantrekkelijk voor consumenten en ondernemers. De nieuwe winkel is constant open en in vergelijking met andere winkelsteden zijn er bijna geen vacatures. Inmiddels trekken de Roermond Premium Outlets jaarlijks meer dan 4 miljoen binnen- en buitenlandse toeristen, dus ook zij hebben een weg gevonden naar de oude binnenstad. Doordat de vestigingen meer dan 1.000 banen creëerden, daalde de werkloosheid in Roermond van circa 17% naar het landelijk gemiddelde van 8%. Een enorme impuls gegeven aan deze stad!

Maasland Architecture en Ernst Casimir Kazerne Het Designer Outlet is gebouwd op het terrein van de voormalige Ernst Casimir Kazerne en het voetbalveld van de Roermondse voetbalclub RFC. De naam van deze voetbalstadions is Stadsweide, het adres van Designer Outlet. De twee gebouwen van de kazerne hebben het overleefd, evenals het monument voor Ernst Casimir. De nieuwbouw neemt grotendeels het oude architectuurontwerp van Marsland over, verwijzend naar de vroegere bouwstijl van Roermond. De vierkante toren bij de hoofdingang contrasteert met de reconstructie van de Cattentoren aan de andere kant van de drukke N280. Dit is een project van Stichting Rura , en de wederopbouw is mede mogelijk gemaakt door de genereuze donaties van Designer Outlet.

roermond shopping outlet

https://www.dergatsjev.be/2017/01/designer-outlet-roermond.html