Enter in Blue
Image default
Rechten

Gemakkelijk een strafrechtadvocaat inhuren

Wil je in verzet komen tegen je strafbeschikking, en heb je daar steun of hulp bij nodig? Kijk dan op https://www.strafbeschikking-advocaat.nl. Hier vind je ervaren advocaten die precies weten hoe je in verzet gaat. Deze advocaten werken landelijk, en kunnen je dus waar dan ook te hulp schieten. Strafbeschikking-advocaat hoort bij Singel Advocaten en staat onder leiding van strafrechtadvocaat mr. Sander Arts. De advocaten van Strafbeschikking-advocaat zitten ook bij de Nederlandse Orde van Advocaten. Hoe je zaak ook in elkaar zit, ze staan voor jou beschikbaar. 

Hoe word je geholpen?

Als je het contactformulier op de website invult, neemt er binnen 24 uur een advocaat contact met je op. Het eerste gesprek is gratis en geheel vertrouwelijk. De advocaat kan je tips geven over jouw specifieke strafbeschikking. Als je in verzet gaat, kan hij je ook helpen om een verzetschrift op te stellen. Ook kan hij mee naar een zitting – een gesprek over je straf – bij de officier van justitie. Als je zaak uiteindelijk toch bij de rechter belandt, kan de advocaat eventueel mee om je ook daar te steunen. De advocaat weet precies hoe het hele proces werkt, dus je kunt hem alles vragen. Zo weet je zeker dat je verzet goed verloopt en dat je zaak goed wordt behandeld. 

De tarieven

Naast het gratis contact met de advocaat, kan het dat je in aanmerking komt voor een pro-deo advocaat. Dat betekent dat je advocaat gefinancierd wordt door de Staat, en dat je zelf weinig betaalt. Je betaalt alleen een bijdrage die afhangt van je inkomen. Of je hier recht op hebt, ligt aan je inkomen. Zo wordt ervoor gezorgd dat iedereen de kans heeft om in verzet te gaan. Als je niet in aanmerking komt voor een pro-deo advocaat, worden de tarieven van tevoren afgesproken. Strafbeschikking-advocaat werkt vaak voor vaste, lage prijzen.