Enter in Blue
Image default
Aanbiedingen

Handige app’s voor automobilisten

auto verkoop sites

 

auto verkopen 

tweedehands auto

 

Tegenwoordig hebben veel chauffeurs smartphones. Een smartphone gebruiken om in de auto te spelen is geen goed idee, maar er zijn veel handige applicaties die je rijervaring kunnen verbeteren. We hebben veel nuttige toepassingen voorgesteld.

Het vinden van interessante en handige apps voor auto’s in de app store van je smartphone is als het vinden van spelden in een hooiberg. Er zijn tegenwoordig veel apps beschikbaar, maar welke zijn het echt waard? We hebben er een paar voor je op een rijtje gezet. We willen erop wijzen dat het verboden is om smartphones achter het stuur te gebruiken, omdat dit leidt tot een vermindering van de concentratie, wat tot meer ongevallen zal leiden. Gebruik daarom alleen de volgende toepassingen als u veilig onderweg bent of een passagier uw smartphone laat bedienen voordat u aan boord van de bus stapt.

Een weg  vinden

Elke smartphone is standaard uitgerust met een navigatiesysteem. Er zijn echter veel alternatieven voor deze standaardtoepassingen. Het bekendste voorbeeld is de Google Maps-applicatie (iOS, Android, Windows). Google Maps houdt echter niet altijd rekening met de huidige verkeerssituatie. Waze is een leuke applicatie die gemakkelijk wegen kan opvragen en problemen op de wegen in jouw omgeving kan aangeven. Met Waze kunnen gebruikers problemen melden om andere bestuurders te waarschuwen en grotere problemen te voorkomen. Omdat Waze constant het verkeer controleert, is het noodzakelijk om uw mobiele netwerk in te schakelen. De applicatie is gratis, maar let wel op uw mobiel internetgebruik. De applicatie is beschikbaar voor iOS, Android en Windows. Op zoek naar applicaties die geen mobiel internet nodig hebben? Vervolgens kunt u MAPS.ME selecteren. In tegenstelling tot Waze kan deze app offline worden gebruikt. U kiest de kaart om te downloaden. Nadat u de kaart op uw smartphone heeft geplaatst, kunt u de kaart bekijken zonder verbinding met internet te maken. Met MAPS.ME kunt u kiezen of u alleen kaarten wilt downloaden of routes wilt downloaden. De applicatie is gratis voor iOS en Android.

Vind je auto

Voordat u de snelste bestemming kunt vinden, moet u natuurlijk uw auto vinden. Weet je niet waar je de auto moet parkeren? Geen probleem, met een app vind je jouw auto snel weer terug. Bestuurders met Android kunnen de Car Locator-app kopen. iPhone-gebruikers kunnen de app “Find My Car” kopen om hun auto snel en gemakkelijk te vinden (de app is ook beschikbaar voor Android en Windows). Beide apps worden betaald, wat voor veel chauffeurs nadelig kan zijn. Als gratis alternatief kunt u ook de standaardnavigatietoepassing van uw smartphone gebruiken. In deze applicatie kunt u meestal het merkteken kiezen en de locatie opslaan. Door de locatie van de auto daar op te slaan, kunt u er later gemakkelijk naartoe navigeren.

Vermijd extra kosten

Autorijden is erg duur. Hierdoor loopt u mogelijk extra kosten mis, zoals kiespijn, zoals te hoge boetes. Uiteraard kunt u rekening houden met de geldende snelheidslimiet om boetes te voorkomen. Als je voeten zwaar zijn, kun je de FlitsNav-app (iOS, Android, Windows, Blackberry) gratis downloaden.  De app waarschuwt je voor snelheidscontroles, wegcontrole en flitspalen in België en Nederland. Met behulp van gebruikers die Flash-controle via SMS of Twitter kunnen doorgeven, kan de applicatie up-to-date worden gehouden. De mobiele flitserbediening vereist mobiel internet, maar u kunt de app ook gebruiken zonder het mobiele netwerk in te schakelen. Je krijgt dan informatie over de vaste flitser en routebesturing. Om uw autokosten te verlagen, kunt u ook het goedkoopste tankstation bij u in de buurt vinden. Het is lang geleden, maar nu is er een handige app die u kunt gebruiken om snel de brandstofprijzen van benzinestations in uw omgeving te controleren. Met Carbeo Belgium hoeft u nooit teveel te betalen voor uw brandstof.

Wij kunnen alle vragen voor u regelen en een redelijke prijs voor uw auto voorstellen!https://auto-verkopen-belgie.com/nl/info/autos-te-koop-belgie/