Enter in Blue
Image default
Financieel

Financiele producten vergelijken

Financiële producten vergelijken

We komen allemaal in aanraking met een scala aan financiële producten. Een gemiddeld persoon heeft  diverse verzekeringen (autoverzekering, uitvaartverzekering, en meer) met daarnaast spaarrekeningen, een hypotheek en wellicht beleg je ook nog eens. Om het overzicht te houden kun je via Financeinfo.be allerlei financiële producten vergelijken. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe spaarrekening met aantrekkelijke rente of overweegt een creditcard aan te schaffen. In overzichtelijke tabellen toont Financeinfo.be jouw opties zodat je een afgewogen keuze kunt maken.

 

Bereken en simuleer je lening

Op de website Financeinfo.be vind je een uitgebreide sectie over leningen. Wellicht zit je krap bij kas, maar moet er in huis iets worden opgeknapt. Als je momenteel het geldt niet hebt, is een lening een overweging. Daarbij zijn er natuurlijk enige aandachtspunten en is het verstandig de stof eigen te maken. Via simulaties van Financeinfo.be krijg je inzicht in de maandelijkse aflossingen. Ook legt Financeinfo.be het een en ander uit over een lening opzeggen en vervroegd aflossen. Zijn deze stappen verbonden aan regels en zo ja, wat zijn eventuele risico’s?

 

Met vergelijken bespaar je geld

Bij het afsluiten van financiële producten is het verstandig de beschikbare aanbieders met elkaar te vergelijken. Op deze manier kom je niet alleen bij de goedkoopste, maar weet je ook met welke partij je in zee gaat. Financeinfo.be heeft aanbieders van spaarrekeningen, autoverzekeringen, brokers, kredietkaarten en meer verzameld. Zo zie je direct wat bijvoorbeeld de rentes van spaarrekeningen zijn en welke aanbieder je het meest oplevert. Tevens ben je meteen op de hoogte van eventuele voordelen en bijkomende (jaar)kosten.