Enter in Blue
Image default
Mobiliteit

45 km auto’s en elektrische scooters koopt u bij Mango Mobility

Een 45 km auto aanschaffen bij Mango Mobility kan eenvoudig en snel online. In een 45 km auto verplaatst u zich duurzaam en comfortabel. Een rijbewijs heeft u niet nodig. Alle 45 km auto’s zijn tegenwoordig elektrisch. Het opladen doet u thuis als u de auto niet gebruikt. Met behulp van een snel-lader is de accu binnen 30 minuten volledig opgeladen.

Heerlijk warm en droog

Een pluspunt van de 45 km auto in vergelijking met de scootmobiel is de overkapping. U zult altijd warm en droog op de plaats van bestemming arriveren. Ongeacht het seizoen en het tijdstip. Zoeken naar een parkeerplek? Dat is verleden tijd. Het is toegestaan uw 45 km auto op de stoep te parkeren. Een vraag die veel gesteld wordt is: “Hoe lang kan ik rijden op een volle accu?”. Er is geen eenduidig antwoord op te geven. Dit is namelijk afhankelijk van het model, maar u kunt uitgaan van een afstand tussen de 55 en 150 kilometer. Een nieuw exemplaar 45 km auto in het aanbod van Mango Mobility is de Cargo. Dit is een ruime wagen met 330 liter bagageruimte.

E-Scooter

Een electrische scooter wordt ook wel e-scooter genoemd. Elektrische scooters zijn populair bij jong en oud. Moderne e-scooters rijden vrijwel geluidloos en stoten geen CO2 uit. Ze zijn dus bijzonder zuinig. Het assortiment elektrische scooters bij Mango Mobility wordt regelmatig uitgebreid met nieuwe series. Een belangrijk merk is Emco. Emco produceert zowel sportieve e-scooters als klassieke uitvoeringen voor in de stad.

Ook qua kleur is er volop keuze. Denkt u aan rode, blauw, beige, zwarte en witte e-scooters. Jongeren gebruiken tegenwoordig vaak een e-step. De S2 Booster is daar een voorbeeld van. Deze step heeft een hoge actieradius. U kunt er een snelheid van 30 km/u mee halen. De motor heeft een vermogen van 500 Watt. Als u veel met het open vervoer of met de auto reist, kunt u de step meenemen. De S2 Booster is namelijk opvouwbaar.

https://www.mangomobility.nl